Изглежда Диляна Попова и Асен Блатечки отново успяха да разпалят страстите помежду си.

Двамата се събраха във Виена с оправданието, че ще отпразнуват рождения ден на сина си Борил, който навърши 8 години. Дори заминаха заедно за австрийската столица, доказвайки, че щастието на сина им е най-важно за тях. Твърдят, че именно той настоял да бъде и с двамата на празника си.

Диляна Попова побърза да публикува и снимки от увеселителния парк „Пратер“, на които ясно се вижда, че Асен Блатечки е плътно до тях. 
Самият актьор неведнъж е споделял, че двамата с Диляна се разделили преди две години и бе категоричен, че няма връщане назад, когато нещо се счупи. Доколкото може да се врява на думите му, няма нова изгора към днешна дата.

Диляна Попова пък е доста по-потайна от него по отношение на личния си живот. Мълвата понесе, че живее на семейни начала с бизнесмена Лъчезар Захариев.  
Вероятно си спомняте, че връзката между манекенката и актьора стартира като извънбрачна авантюра. По онова време Блатечки все още бе женен за съпругата си Катерина Горанова. Запознаха се на снимачната площадка на „Стъклен дом“ и дълго отричаха, че имат връзка.

Истината обаче лъсна скоро след това, след като след редица перипетии, Асен Блатечки се раздели със съпругата си, от която има пораснала дъщеря Катерина и заживя под един покрив с Диляна Попова. Безоблачният им период обаче не продължи дълго време. Запознати издават, че актьорът не спирал да заглежда млади девойки и това изчерпало търпението на манекенката.

Тя твърди, че го е избрала за баща на сина й, тъй като изпитвала силни чувства към него и смятала, че това е естествено продължение на връзката им. 
Актьорът също много искал да има син и бил на седмото небе от щастие, когато разбрал, че мечтата му е напът да се сбъдне.
Той обаче не намерил сили да признае на жена си, че чака дете от друга, а тя научила от медиите. 

Изживеният шок за Катерина Горанова бил огромен. Най-много от любовната авантюра на актьора обаче пострадала дъщеря им Катерина, която по онова време навлизала в тийнейджърска възраст. Тя категорично отказвала да прости предателството на баща си и дори изпаднала в депресия. 

Тъй като Блатечки много се изплашил за психичното здраве на дъщеря си, останал в семейното ложе, зарязвайки Диляна Попова в напреднала бременност. Обещал й обаче, че ще се погрижи за бебето и ще й помага финансово. Накрая на съпругата му й писнало от подобни циркове, стегнала си багажа и окончателно разкарала Блатечки от живота си. 
Към днешна дата тя има нова връзка. Актьорът пък се събра с любовта на живота си, но и там идилията му не продължи дълго време.
Източник: Уикенд

Не е за вярване какво се случва между Диляна Попова и Блатечки

Не е за вярване какво се случва между Диляна Попова и Блатечки - Снимка 2