Тя е известна, тя е успешна, тя е красива, тя е ослепителна и има най-дългите крака на света. Въпреки това тя все още е сама. Да, разбира се, говорим за Натали Трифонова, по която точат лиги хиляди мъже у нас.

Не е за вярване: Ето защо убийствената Натали Трифонова бяга от мъжете! (подробности + СНИМКИ)

Синоптичката навърши 31 години в началото на октомври като отново взриви мрежата с убийствен и супер горещ стайлинг - червена рокля, разкриваща безкрайните й крака. Това, което никой доскоро не можеше да си обясни обаче, е защо не може да си хване мъж.

Мнозина я нарекоха капризна, лигла и дори златотърсачка, но истината лъсна наяве и потресе всички. Тя няма нищо общо с етикетите, които се лепиха на Натали, защото се оказа, че синоптичката просто е вярна. На себе си и на бившия си любим Доан Хасан.

Както знаем, двамата имаха много дълга и сериозна връзка, а реално са влюбени от деца.

Не е за вярване: Ето защо убийствената Натали Трифонова бяга от мъжете! (подробности + СНИМКИ) - Снимка 2

"Познаваме се от малки, той е първата ми и най-голяма любов, може би винаги ще остане така. Няколко пъти сме се разделяли, но после винаги намирахме обратно път един към друг. Знам ли, вероятно причината да се разделим беше в характерите ни. Той е твърде ревнив, аз твърде свободолюбива", признаваше самата Натали.

Близки до нея обаче разкриха, че тя все още вярва, че бъдещето й е с Доан и затова нарочно бяга от сериозно обвързване с друг мъж, който и да е той.