Обща снимка с майка си Пепа Николова сподели актрисата  и водеща на „Животът по действителен случай“ Александра Сърчаджиева.

Преди 17 години българската актриса напусна този свят. Това бе причината Алекс да публикува фотос и да припомни на света за майка си.

„Много те обичам МАМО!!! Няма ден, в който да не мисля за теб ПЕПА!!! Благодаря ти за всичко, на което ме научи!!!  Благодаря ти за любовта, с която ме дари!!! Благодаря ти, че си моя МАЙКА“- написа любимката на зрителите в своя пост.

През 1965г. Пепа Николова за първи път е забелязана от режисьорите Ирина Акташева и Христо Писков. Поканена е да изиграе главната роля в  „Понеделник сутрин”.

Назад във времето: Алекс Сърчаджиева умили мрежата с тази снимка

До 1988 година филмът не вижда бял свят.  С 22 години закъснение Съюзът на българските филмови дейци й присъжда наградата за най-добра женска роля.

Александра играе заедно с майка си пък във филма „Вампири, таласъми“.

Отскоро гледаме на екран отново „Животът по действителен случай“, чиято водеща е Алекс Сърчаджиева. Тя продължава да предразполага своите гости да разказват пикантни моменти  от личния им живот. Тази роля отива на актрисата и зрителите я харесват. Най-новото лице на предаването е актьорът Филип Буков. Той води култовата рубрика „Топ 10“.

Източник: marica.bg