Нова тв пуска втория сезон на успешния си криминален сериал „Дяволското гърло“ цели 5 години след излъчването на първия. Стартът на криминалето ще бъде даден през пролетта, а главните роли ще се изпълняват отново от Владо Карамазов и Теодора Духовникова.

 

От двата трейлъра, които се завъртяха за предстоящия нов сезон, не става ясно почти нищо. В единия се вижда как героинята на Духовникова пристига във Велико Търново, където се развива основната част от действието от новия сезон, а във втория – голят снимки, между които е и тази на Карамазов. Съдейки по показаното, мнозина предполагат, че става въпрос за отмъщение или ще го разследва, но при всички положения ще има пожар, който ще унищожи събраните до момента улики.

 

Новият сезон ще е със заглавие „Есента на демона“. Снимачният процес приключи още през лятото на 2022 г. и отначало бе планирано сериалът да стартира през есента на 2023 г., но бе отложен за тази пролет поради неизвестни за зрителите причини. По всяка вероятност ще се конкурира пряко с новия крими сериал на bTV – Алфа, в който главните роли са поверени на Стефан Вълдобрев и Мария Силвестър, които също като героите на Духовникова и Карамазов ще разследват заплетени престъпления.

Източник: Уикенд