Натали Трифонова, която е израсла само с майка си и до неотдавна не беше близка с баща си, най-накрая е успяла да му прости. Отношенията помежду им вече са затоплени, но отскоро.

 

Родителите й са разделени отдавна, а баща й вече има и син от втория си брак, който е на три години. Синоптичката на bTV решила да се сближи с брат си и именно поради тази причина простила прегрешенията на родителя си.

 

Баща й напуснал семейството, когато Натали била едва 10-годишно хлапе. Заминал за чужбина уж по работа и спрял да общува с нея. Научавайки, че ще има братче обаче, тя решила да изгради стабилна връзка поне с него. Въпреки, че разликата им с малкия Теодор е цели 28 години, тя се надява, че някой ден ще успеят да намерят допирни точки и да се сближат.

 

Наскоро Натали дори публикува стара снимка на родителите си в социалните мрежи и умили почитателите си. от кадъра ясно се вижда, че е наследила хубавите черти и от двамата си родители. Тя обаче не крие, че майка й е човекът, с когото са изключително близки и споделя всичко с нея.

 

Макар майката на Трифонова да е на 52 години, двете с нея изглеждат като сестри, когато застанат една до друга.

Ванина отгледала дъщеря си сама и въпреки множеството трудности, с които се сблъскала, не се предала и за миг от стремежа си да й даде най-доброто.

Източник: Уикенд

Натали Трифонова най-накрая прости на баща си