Един от наследниците на наркобизнеса на двойния убиец Георги Семерджиев, е доскорошен учител по физическо възпитание в 48 ОУ „Йосиф Ковачев“ в софийския квартал „Банишора“.

Припомняме, че нарко играта на Георги Семерджиев бе секната преди месец, когато помете и уби на място две млади жени. След това проваленият футболист избяга от местопроизшествието, а бягството му бе подпомогнато от ченгета от Първо и Четвърто РПУ в София.

Наркобизнесът на Георги Семерджиев продължава с пълна пара

Ден по-късно Георги Семерджиев все пак бе арестуван. В момента на ареста му, той е бил пиян до козирката и друсан. От тогава до ден днешен търка наровете на следствения арест.

В последствие стана ясно, че Семерджиев е бил освободен предсрочно от зандана, след като през 2019 г. е бил задържан с 10 кг. дрога, открита в дома му.

Освобождаването му се е случило, тъй като е станал защитен свидетел срещу наркобандата на Радо Ланеца. През последната година Георги Семерджиев е успял да изгради своя собствена структура за трафик и улична продажба на амфетамини, екстази и кокаин. Както вече стана ясно, бизнесът му се е осъществявал под закрилата на наркоотдела на ГДБОП, както и от служители на Първо, Второ, Четвърто и Шесто РПУ в София.

Автомивката, която Семерджиев наскоро е закупил от Ветко Арабаджиев, е била използвана като депо за дрогата.

Срещу него и партньора му Християн Петракиев тече разследване за мащабна икономическа измама за над 10 млн. рева, свързана с кражба на луксозни возила.

Противно на очакванията, наркобандата на Георги Семерджиев не е прекратила дейността си дори и след шумния обществен отзвук, предизвикан от жестоката катастрофа с две жертви. Запознати от ъндърграунда издават, че след като Семерджиев влязъл в тъмницата, организацията му се ръководи от бабаита от столичния квартал „Надежда“ – Кико Боксьора. До преди това той е бил шеф на наказателната му бригада.

Димитър Генев пък, който бе доскорошна дясна ръка на Семерджиев, избегна щракването на белезниците с бягство зад граница. След като е получил предупреждение от ченгетата да се покрие за известно време, той духнал към Сърбия.

Останалите мастити пласьори на дрога от бандата на Семерджиев продължават работа с пълна пара. Те дори не са сменили телефоните си. начело на пласьорите са Мартин Кочев – Коча, Кико Боксьора и боксьорът Сашо Пацов.

Източник: Уикенд