Никак не е случайна причината, поради която Ева Веселинова крие мъжа си.

 

Оказва се обаче, че напук на всички клюки, които се носят, че мъжът й е стар дядка, той е млад, красив и високопоставен полицейски служител.

Именно естеството му на работа е причината, поради която ексрепортерката на „Господари на ефира“ отказва да афишира самоличността му.

 

Освен това е и доста суеверна и се страхува да не урочасат любовта им. Левентът е служител в Икономическа полиция, издават запознати.

Колегите му го описват като млад, атлетичен, красив, амбициозен, сериозен и добър. Той е с около 2-3 години по-млад от Ева Веселинова, но е изключително отговорен към семейството си и се грижи за близнаците Борис и Стефания, които вече са на година и половина.

 

Освен това половинката на Веселинова далеч не е богаташ, както се изписа преди време по жълтите медии. Като високопоставен държавен служител, той получава заплата около 3 500 лв. Понякога при разкрити престъпления скача до 5-6000 лв. и допълнителни бонуси.

 

Двамата печелят почти еднакви пари на месец, тъй като, както знаете, Ева се изявява като инфлуенсър.

37-годишната блондинка и половинката й са заедно от четири години. Двамата наскоро се пренесоха в новото си жилище, което закупиха след раждането на близнаците. Според запознати, преди да се запознае с него, Ева наистина е имала отношения с по-възрастен от нея грък, който даже имал внуци. Двамата обаче се разделили, тъй като на бившата репортерка й писнало да играе ролята на любовница. Точно тогава срещнала и полицая, с когото решила да създаде семейство.

Източник: Уикенд

Напук на всички клюки мъжът на Ева Веселинова се оказа млад, красив и…