Мис България Венцислава Тафкова, която реално вече не е Мис България от няколко години, не спира да занимава потребителите в нета със своята особа. При това постоянно.

Нахъсаната за внимание и слава филибелийка не само задръства мрежите, но и се бута по всички възможни събития, интервюта, светски хроники – белким успее да върже някой богаташ.

Разбира се, меракът й си остава все така незадоволен, а самата тя дотегна яко на всички. След последната й „грандиозна новина“ около себе си, когато обяви, че видиш ли, си е остригала косата на къса черта и мяза на кака си Галена, потребители не издържаха и изригнаха.

„А, ма, Венциславке, ти у ред ли си, ма?! На кого му дреме какво си направила с косата, джуката, задницата или акъла си?! И с какво точно си известна, че сме длъжни да ти гледаме противната мутра навсякъде?! Страх ме е да отворя хладилника вече, че и оттам ще ми се покажеш. Яко плащаш парички, че да те хвалят, но с това ще си останеш. Поне чалгаджийка да беше, да пееше, но и това не правиш. Пълна скука си“, попиляха я в нета.

Всъщност всички помним отчаяния опит на Тафкова да „блесне“ в светския живот като се престори на новото гадже на Мартин Елвиса. Бившият на Емануела обаче така и не й се върза – поигра си малко с нея в кревата и скорострелно й би шута отвсякъде.