Седмици след скандала между нея и Недко Николов, от който се разбра, че ММА боецът я е бил и е счупил пръстите на ръката й, Тита потвърди лично ужаса и разобличи насилника. Христина Христова скъса с приятеля си, за когото твърдеше, че е единственият мъж за нея, именно след това посегателство, както разкри вестник "Уикенд".

Мнозина обаче не вярваха, че идеалната двойка има проблеми, още повече от този сорт. Те предполагаха, че това са поредните измислици, че Тита и Недко са си заедно или просто са се скарали за нещо дребно като кой ще купи сирене, примерно...

Е, не! Певицата публикува снимка, на която е с красива вечерна рокля, разкошно оформени коси и... два счупени пръста, които изобщо не крие. Ясно се вижда, че са превързани, но над фотото тя е написала "Не спирай да блестиш", очевидно въпреки всичко.

Потребителите поздравиха певицата за смелостта й и това, че не крие насилието заради чувство на страх, на срам, на накърнено его или Бог знае още каква причина.

Припомняме, че Христова и Николов се събраха преди няколко години, но никой от почитателите й не го хареса. Още от първия момент всички бяха наясно, че този напращял и злобно гледащ индивид не е интелигентния и културен Виторио, с когото тя се обичаше преди. Е, ето че и Тита го разбра, но по трудния начин.