След броени дни (22 февруари) вечерният ефир на bTV ще се превърне в безкрайно риалити.

 

Епизодите на „Ергенът“ и „Сървайвър“ тази пролет ще са толкова дълги, че няма да остане никакво време за „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

Според новата програмна схема шоуто му ще се излъчва само в петъчните дни, но пък за сметка на това ще е с продължителност 1 час, вместо досегашните 30 минути.

 

Намалиха 3 пъти заплатата на Цитиридис

От медията се надяват, че с въвеждането на новия регламент в „Сървайвър“ рейтингът им ще скочи до небесата. Затова са предвидили продължителността на епизодите да е цели 3 часа.  

„Сървайвър“ стартира на 26 февруари и ще се излъчва от 20 ч. от неделя до вторник.

 

„Ергенът“ е другото риалити, заради което взимат ефира на гърка. То стартира в 21 ч. на 22 февруари и ще се излъчва в сряда и четвъртък. Така за Цитиридис остава само петъчният ефир. За малцината му фенове все пак е утеха, че ще е с двойно по-голяма продължителност.

 

Несъмнено орязването на ефира на Цитиридис ще се отрази и на дохода му. Според запознати той прибирал 15 бона месечно, но след последните промени ще взема едва една трета от договорената сума. Този факт разбира се доста го разочаровал, но нямало какво да се направи. Той все още се надява, че предаването му ще се върне в пълния му обем наесен, макар и шансовете за това да са нищожни.

Източник: Уикенд