Над 30 намалени артикула с до 50% от свежата витрина на Kaufland България очакват милионите посетители на хипермаркета тази седмица. Те са обозначени с неонови етикети и са част от кампанията на ритейлъра „Свежестта си личи“. Сред продуктовите категории с отстъпка клиентите могат да се насладят на селекция от меса, колбаси, сирена и маслини.  Всички оферти могат да бъдат намерени в седмичната брошура тук.

 

Отлични предложения за обяд или вечеря тази седмица са свински врат без кост, намален с 37% за 9,99 лв./кг и телешки врат роле на цена от 22,99 лв./кг. Почитателите на свинското месо могат да открият още поркета от свински гърди и контрафиле за 12,99 лв./кг., както и кълцана наденица от свинско едро смляно месо за 9,49 лв./кг.

Сред месните предложения от свежата витрина още са пилешко филе от гърди за 9,99 лв./кг., намалено с 28% и флейки от бекон с подправки за 11,99 лв./кг.

Разнообразие от колбаси с до 40% намаление очакват клиентите на Kaufland от 9 септември. Приложенията включват Пастърма чановете от свинско филе и тракийска луканка сурово-сушена от свинско месо, съответно за  34,99 лв./кг. и 25,99 лв./кг. Селекцията колбаси включва още горнооряховски суджук от 100% говеждо месо за 32,99 лв./кг., пушени свински гърди без кост за 13,99 лв./кг. и чешка шунка за 24,99 лв./кг.

 

Любителите на българските млечни продукти могат да се възползват от отстъпки до 35%. Сред тях са кашкавал от краве мляко „Родопско чудо“ за 17,99 лв./кг. и козе сирене „Белииса“ за 15,99 лв./кг. По-нетрадиционен вкус клиентите ще открият в гауда за 29,99 лв./кг., полутвърдо сирене „Ементалер“ за 18,49 лв./кг. и синьо сирене с 50% масленост за 20,89 лв./кг.

 

Маслини по всеки вкус отново са сред намалените артикули от свежата витрина. Така клиентите могат да се насладят на черни маслини мамут от 7,49 лв./кг,  зелени маслини за 7,99 лв./кг., както и маслини Супер Колосал без костилка за 9,99 лв/кг.

 

Ежедневно свежата витрина на ритейлъра предлага на своите клиенти богат асортимент от още над 400 предложения. Те са налични във всички 66 хипермаркета на Kaufland и могат да бъдат разгледани в онлайн брошурата тук.

 

За Kaufland България

Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.