Кръшната снаха на клана Халваджиян – Алекс Енева, освен дупе, знае да върти и мангизи, издадоха завистници. Жената на Бебо Халваджиян обаче е заподозряна в тънки врътки с НАП, благодарение на които укрива солидни данъци към хазната.

 

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян?

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 2

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 3

Според справката в Търговският регистър, фирмата й “Александра Амор” ООД , с Булстат 204282038, не е подавала финансов отчет през последните 2 години. В регистъра са качени декларации, че фирмата спада към категорията на т.нар. “микропредприятия”, което уж я освобождава от подаване на финансови отчети, но на практика документът не е валиден, коментираха счетоводни експерти, подали сигнал до редакцията ни.

 

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 4

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 5

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 6

“Александра е част от екипа на всички предавания на Халваджиян. Както е видно, Енева взима солидна заплата, която не е ясно как точно получава и защо не я декларира. Миналата година съпругата на Бебо Халваджиян  участва в промоция на “Бритиш Америка Табако”, за представяне на тяхното устройство ГЛО. От там тя гушна тлъст хонорар в размер на 40 хил. лв. Другите участници в балета на събитието получиха парите си на ръка, най-вероятно и снахата на Маги си е прибрала парите кеш, без да се отчете в НАП. Договори за изплащане на хонорара й също не са правени. Всичко може да се провери документално”, уточняват източниците ни. 

 

На вниманието на Румен Спецов! Крие ли данъци Алекс Енева, снахата на Магърдич и Кремена Халваджиян? - Снимка 7

Бившата адреналинка ловко влезе под кожата на арменските тв продуценти, омайвайки сина на Маги и Кремена Халваджиян – Бебо. Въпреки слуховете за разюздания й живот преди брака, многото сексуални партньори и намеците, че е вършала в чужди кревати възмездно, артистичното семейство кандиса и я прибра в дома си. Хитрушата набързо роди две деца на Бебо и скоростно влезе във форма. Въпреки, че е майка и наследница на богатия род, тя не спира да се гологъзи в социалните мрежи и с радост приема комплиментите на загорели воайори. Явно освен с креватни похвати, блондинката е на “ти” и с данъчните измами, и по стар навик обича парите кеш и върху нощното шкафче, одумват я нейни конкурентки от лекия бранш.

Източник: crimesbg.com