По лошия и крив път е поел внукът на известния строителен предприемач Стойне Манолов. Той е известен на широката публика с това, че до скоро притежаваше футболния отбор “Царско село”, и попада под прожекторите най-вече в качеството си на спортен бос от втородивизионната лига.

 

Синковецът на голямата му щерка е бил гепен от ченгетата как разбива входни врати заедно с банда крадливи копеленца, издадоха наши информатори от МВР.

 

МВР на крак! Внукът на Стойне Манолов с белезници – разбил апартамент

Полицията била по следите на тийнейджърското ОПГ повече от половин година и на мушката им попаднал внукът на Стойне, чийто телефонен номер присъствал в таен чат в Телеграм. Там престъпната банда планирала набезите си. Малкият охотно се включвал със съвети, давал акъл как точно да се проникне в набелязания имот и пращал оферти за закупуване на заглушителна техника.

 

МВР на крак! Внукът на Стойне Манолов с белезници – разбил апартамент - Снимка 2

От въпросния чат ченгетата разкрили и че мамините синчета си поръчвали дрога от квартален дилър, която после шмъркали или препродавали на други непълнолетни пропадняци.

 

МВР на крак! Внукът на Стойне Манолов с белезници – разбил апартамент - Снимка 3

Преди дни полицията хванала на калъп членове на бандата докато тършуват в чужд имот. Сред задържаните бил и внукът на Манолов, който бил екипиран с маска и ръкавици и оборудван със специални шперцове, секретни ключове и техника за блокиране на СОТ.

 

Той и аверчетата му били закопчани на място, натикани в патрулка и оставени да пренощуват в следствения арест, уточняват източниците ни от “6-ти Септември”.

Източник: crimesbg.com