Вече всички подлагат мускулите на Филип Буков на съмнение и твърдят, че в тях има нещо странно.

 

Оказа се, че трите седмици хранителни лишения в „Сървайвър“ бяха достатъчни, за да изгладят внушителния му телесен релеф. Мускулите на актьора спаднаха като спукана надуваема топка, а плочките на корема му изглежда ще се окажат менте.

 

Мускулите на Филип Буков спаднаха за 3 седмици

Всички са наясно, че той обича спорта и тренира много. Забележителните му мускули обаче очевидно не са само в резултат на тренировки, тъй като в противен случай не биха могли да се стопят толкова бързо. Това идва да рече, че те не са в резултат на спорт, а на химия, твърдят експерти по темата.

 

Само дни, след като обяви, че напуска „Сървайвър“ поради здравословни причини, което също бе подложено на съмнение, актьорът показа снимки „преди“ и „след“ риалитито за оцеляване. Той отбелязва, че след трите седмици в риалитито и още няколко дни в болница, на лявата снимка е 90 кг., а на дясната – 81. Определя преживяването като незабравимо и допълва, че за него е приключило твърде бързо.

 

Мускулите на Филип Буков спаднаха за 3 седмици - Снимка 2

От няколко дни си е у дома и се връща към нормалния ритъм на живот. Обещава на последователите си, че след месец ще пусне нова снимка и ще ги информира дали е успял да възвърне килограмите си.

 

Това, което направи силно впечатление е фактът, че докато при други отслабването е за сметка на мазнините, о при него е стопило мускулите. Коремът и гърдите му са се изгладили, сякаш през тях е минала ютия. Само за три седмици от тялото му на културист не остана и помен. Вече има телосложение на нормално средностатистическо момче, обичащо активния начин на живот. Разбира се това не е лошо, но буди съмнения, че актьорът е ползвал доста химия, за да изгради телесния релеф, с който накара фенките да припадат пред телевизионните екрани.

 

По всяка вероятност е изгубил драстично релефа си, след като е спрял химията, влизайки в „Сървайвър“, коментират фитнес експерти. Не е изключено това да е и причината за внезапно отключилия се сърдечен проблем, заради който отпадна от предаването.

 

Вероятно зрителите си спомнят, че той влезе в болница след няколкото припадъка от глад в Доминикана, където тази година се снима риалитито. Преди няколко дни Буков обяви, че е получил блокаж на дясната сърдечна клапа. Пулсът му падал и това водело до честите припадъци.

 

Той е и единственият участник тази година, при когото гладът успя да стопи и мускулите му. При останалите в играта те изпъкват още повече, което е логично, тъй като се губи мазнината, скриваща релефа на тялото. Георги Валентинов например пристигна в Доминикана с очевидно отпуснат корем, а вече е с плочки. Благо Георгиев също не се е стопил, да не говорим за певицата Татяна, от която в скоро време ще останат само кости и мускули, покрити с малко кожа.

Източник: Уикенд