Известната силиконка се отърва от вехтите дрехи. Тя успя да разпродаде ненужното й чрез интернет, а ги изпрати с куриери. Папараци я забелязаха в офис на куриер в Студентски град да подготвя лично пратките си. Сексбомбата домъкнала 2 найлонови чувала с дрехи придружена от баща си.

 

Моника Валериева се тъпче с хапчета

След като дотътрила чувалите, тя се заровила в тях и започнала да вади дрехите една по една. След това започнала да диктува на куриера адресите на получателите. Плътно до нея компания й правеше мъж на средна възраст, който по-късно става ясно, че е баща й, който също взимаше участие в подготвянето на товарителниците.

 

На папарашките кадри се вижда, че силиконката е заслабнала. Формата й винаги е била фина, но в момента дори има нездрав вид.

Дали за това няма вина чалга певецът Меди, годеникът й? Някои коментират, че неговия сексуален апетит й взимат силите докрай.

Звездата от Вип Брадър бе облечена със зелена туника, къси панталонки и бели маратонки. С тези дрехи тя акцентираше на слабите й като солети крака.

 

Брюнетката грижливо бе прибрала екстеншъните в конска опашка. Под ръка бе с малка, черна дамска чанта на известен бранд на стойност около 1000 лева.

Сред приготвянето на дрехи и товарителници, Моника извади шишенце с хапчета и започва да пие от тях пред смаяния поглед на служителите.

 

Това едва ли учудва някой, защото силиконката отдавна е споделяла, че има паник атаки и приема траквиланти. Споделя, че въпреки напредъка й, все още се налага да ги приема поради тревожността.

 

За този си проблем тя е търсила помощ от много психолози и психиатри. За съжаление при нея е по-трудно справянето със състоянията на тревожност.

 

Тя споделя, че е имала толкова тежки паник атаки, че дори не е успявала да мръдне, а в същото време е била обхваната от чувството, че умира.

Източник: Уикенд