Нашумялата покрай участието си във втория сезон на „Ергенът“ Мони Зенгинер разкри защо следи стриктно теглото си и измерва хапките си с електронна везна.

 

Миналата година по това време тя тежала с 30 кг. отгоре, но успяла да се стопи до неузнаваемост с много труд и упоритост. Това е и причината, поради която нахаканата брюнетка се сближи с пухкавата Пам Велидис по време на романтичното шоу. Двете са запазили приятелството си и след шоуто.

 

Мони Зенгинер била в отбора на пухкавелките

Едва сега Симона Стоева, както е истинското й име, призна за доскорошните си проблеми с килограмите.

„Винаги съм знаела, че най-силният ми противник е този в огледалото. Боря се с него цял живот, побеждавала съм го не малко пъти. Една от най-трудните ми битки беше тази с килограмите. В продължение на 6 месеца свалях килограми, които качих за 6 седмици. Килограмите не бяха малко, бяха 30. Миналия февруари тежах 85 кила. Нямам страх от никого, защото победих себе си. Няма кой да ми се опре“.

 

След като вече се е вталила се заканва да блесне и на попфолк небосклона. Отдавна мечтае да стане певица и сега се възползва максимално от натрупаната популярност, пускайки дебютната си песен. Участие във видеоклипа взема и новото й гадже. Кръшната танцьорка никак не си пасна с Евгени, но пък признава, че е срещнала любовта след участието й в шоуто. Макар да твърди, че се влюбва много трудно, изглежда актуалният й приятел е успял да я впечатли.

 

Освен импланти в бюста, тя има и хиалурон в устните и залага на тежкия сценичен грим дори в ежедневието си. Откакто се е загаджила, е решила да се прави и на домакиня и дори споделя рецепта за баница в социалните мрежи. Едва ли е опитала и хапка от нея обаче, имайки предвид, че не се доближава до висококалорични храни след дебелия й период.

 

Определя себе си като най-добрата кючекиня, иначе е завършила туризъм и в момента учи второ висше. Говори три езика – италиански, английски и немски. Категорична е, че преобладаваща част от колежките й в „Ергенът“, не са били на нейното ниво. Припомняме, че най-острите й конфликти бяха с Валерия Георгиева и Габриела Бланко.

Източник: Уикенд