С настъпването на по-ниските температури, гардеробът ни неизбежно се променя. Всеки изважда есенните дрехи и се приготвя за зимата.

Но можем ли да изглеждаме стилно и да се чувстваме топло дори в студените месеци? Отговорът е категорично "да"!

Затова преди време споделихме информация за най-новите модни тенденции за есента, както и за най-актуалните цветове за сезона.

Сега ще споделим с вас съветите на британската стилистка и популярна блогърка Ана Бей, която ни предостави пет есенни тенденции, които ще внесат свежест във вашия стил.

На първо място, инфлуенсърката под псевдоним annabeyofficial съветва да избягваме тесните дънки, които могат да навредят на визията ни.

Моден резил: Не обличайте тези 5 дрехи тази есен!

"Когато дънките са твърде стегнати около краката, горната част на тялото изглежда по-широка и по-голяма. Вместо "скини" дънките, бих препоръчала по-свободен крой, който подхожда на всеки тип фигура и изглежда модерно," обяснява тя.

Съветът й включва и избягването на огромни жилетки извън дома. "Прекалено големите пуловери могат да ви направят да изглеждате небрежно на обществени места," допълва Бей, като споменава, че роклите с джемпер също трябва да се избягват.

Освен това, тя препоръчва да не комбинирате мини поли с дълги пуловери, защото те могат да нарушат пропорциите на тялото и да направят дори по-високите хора да изглеждат по-кръгли.

Моден резил: Не обличайте тези 5 дрехи тази есен! - Снимка 2

"Изберете по-къс пуловер и го пъхнете в полата си," съветва специалистът.

Накрая, Бей подчертава важността на правилния размер на широките якета, тъй като грешният размер на връхната дреха може да влоши цялостния външен вид.

Източник: blitz.bg