Бъдещите родители Лена Бориславова и Мирослав Иванов не се разделят един от друг, дори и при лекарски преглед на бившата народна представителка.

 

Известната като „Първата дама в Продължаваме Промяната“ очаква дете от бившия зам.-шеф на парламента, а скоро бе забелязана пред кабинет на гинеколог в луксозна частна болница в София.

 

Мирослав заведе Лена Бориславова на лекар

Тя е била придружена от бъдещия татко, който търпеливо чакал с нея пред кабинета, докато я галил по ръката. Хората го описват като нежен и грижовен и споделят, че бди над нея като писано яйце.

 

Двойката обяви, че очакват бебе на връх Великден, а тогава красавицата избяга от политиката въпреки липсата на правителство и скандалите. Близки до нея споделят, че тя се е почувствала отвратена от клюките по неин адрес. Те включвали, че ще роди детето си във Франция при сестра й, която е лекар там.

 

Към момента Лена се е доверила на родни доктори, които да проследят бременността й.

Деликатното състояние, в което се намира тя не попречи само преди дни на шефа на ДАНС Пламен Тончев във вторник да оповести, че Бориславова като шеф на кабината на Кирил Петков е взела документ с гриф „Секретно“, в който е имало информация за „Турски поток“.

След това се смята, че е надраскала насоки по него и го е предала на разследващия журналист Атанас Чобанов. Информацията е била така подбрана, че да съдържа единствено материали за Бойко Борисов и за Румен Радев.

 

След този стрес, любимият й Мирослав Иванов решава да я махне от София. Те грабнали най-необходимото в раници и потеглили с колата към Белоградчик.

Двамата дори пуснаха снимки на фона на скалите – далеч от клюките, жълтите павета и хейтърите. На фотосите се вижда, че Лена е уморена от скандалите и бременността.

Източник: Уикенд