В продължение на шест години Миро заблуждава всички, че е женен.

 

Истината обаче е, че той никога не е сключвал реален брак. По документи певецът все още се води ерген, а церемонията, която скалъпи на остров Корфу преди шест години, е била пълна бутафория, без каквато и за било законна тежест.

 

Уж съпругата на Миро – Ели Златанов, всъщност не е негова съпруга пред закона. Бракът им е сключен само в гръцки храм и никога не е легализиран у нас. Това означава, че пред родните власти Мирослав Костадинов, както е цялото име на певеца, и неговата уж законна половинка Елица, не са семейство в действителност.

 

Според запознати двамата не са били влюбени, а ги свързва добро приятелство. Когато взели решението да се венчаят в гръцки храм, са се познавали вече от 11 години и са поддържали връзка от разстояние. Израсналата в Перник Ели, както е известно, е ресторантьорка в британската столица Лондон. Миро пък се възползвал от финансовата й подкрепа много преди да я заведе в църквата на гръцкия остров.

 

Бутафорната сватба била по негова идея заради семейството му, защото не смеел да признае пред тях, не няма никакво намерение да се венчае.

Семейството му било силно притеснено от слуховете, че предпочита компанията на мъжете пред тази на жените.

 

През годините името на звездата е свързано с много имена на популярни представители на силния пол, а родителите и сестра му били много чувствителни на тази тема. Именно, за да ги успокои, той вдигнал сватбата, която е без каквато и да било реална стойност – само за шоуто.

 

Според някои не е имало дори и бутафорна сватба, а само сватбена фотосесия. Още след като показа снимките от церемонията, Миро разказа, че родителите му са се запознали с Ели в деня на сватбата. Булката закъсняла за церемонията, не било ясно дали не се е отказала.

 

Когато обаче все пак се появила, всички отдъхнали спокойни, а на партито бащата на младоженеца танцувал с булката и се разплакал от вълнение. Още тогава обаче Миро не скри, че бракът му няма стойност в България. Той призна, че е сключен само в гръцки храм, което означава, че е легален само в Гърция.

 

Странно е, че е избрал православна църква, след като самият той е протестант, но това не променя факта, че бракът е без стойност пред закона. За да го признаят в България, младоженците е трябва да се разпишат в българско консулство в страната или направо да подпишат у нас.

Източник: Уикенд

Миро пробутва тази гнусна лъжа в продължение на години