Всичко за Васил Михайлов започва отначало. Причината е, че съдията по делото бе сменен и всички разпити и показания започват наново.

19-годишният побойник от Перник е обвинен за цели 8 престъпления от хулигански подбуди, сред които има и заплаха за убийство. Само 3 от жертвите обаче са се осмелили да искат парично обезщетение от бияча си. Румен Андонов иска 20 хил. лв., а други две жертви искат по 10 бона.

Васко е в Централен Софийски затвор от есента на миналата година. Преди това той изкара едва няколко седмици зад решетките, след което бе пуснат под домашен арест. След като сам се издаде, че го нарушава, младежът бе върнат в ареста, а в момента вече е и в затвора.

Васил Михайлов срещал огромни трудности във взаимоотношенията с останалите затворници. Причината е, че е прокурорски син, а такива никак не се харесват там.

За няколко месеца синът на прокурор Бисер Михайлов вече има няколко сбивания. Първото е дошло още при първия му престой зад решетките. Точно преди да излезе под домашен арест няколко човека му налетяли, като мълвата е, че не са искали само да го пребият.

Говори се, че Васил си е намерил майстора в затвора. Там огромни мъжаги на по 30-40 г. го опозорявали всекидневно. Дори се появи информация, че сред тях е и двойният убиец от „Черни връх” Георги Семерджиев.

Източник: Dir.bg, Crimesbg.com