"Балоните са по-безвредни от бирата или водката. Големи моралисти станахте всички. Не сме давали балони с райски газ на бебето, само ние с баща му ги дишахме". 

 

Това заяви Никол Цанева от Пловдив, която бе заснета да дърпа балони, пълни с райски газ пред очите на своето бебе в Созопол. Компания в зашеметяването с отровите ѝ прави нейният благоверен Любо - таткото на детето. 

 

"Балончетата ни засмиват за по 30 секунди и край, а вие с вашия алкохол сте като зомбита", скара се Гневно Цанева през социалките, след което обаче реши да заличи своя профил от Фейсбук.

 

Младото семейство понася публичен линч заради употребата на наркотични вещества пред очите на невръстното си дете.

Кадрите, които мълниеносно обиколиха необятното интернет пространство, потресоха обществеността със своята наглост и дързост.

 

От снимките се вижда ясно как младата родителка и таткото вдишват модерните сред подрастващите балони с райски газ. Флаконът-пълнител е чинно до нея на пейката.

 

Самата майка е непълнолетна, твърдят познати на семейството. Бащата Любомир, който има характерна татуировка по ръката на автомат "Калашников", притежава криминални регистрации в града под тепетата, уверяват пловдивчани.

 

Властите го познават именно покрай това, че е разпространявал дрога сред подрастващи. 

 

Майки от Пловдив настояват социалните да разследват случая и в какви условия се отглежда бебето.

Източник: trud.bg