В продължение на десетилетия, Марта Вачкова бе измъчвана от наднормено тегло, но отдалеч личи, че на стари години е успяла да се справи с тлъстините по тялото си. Забележителният резултат актрисата постигнала не в резултат на изтощителни диети или на прехваления „Оземпик“, а с много движение.

 

Наследницата на Григор Вачков – екранният Митко Бомбата от „На всеки километър“, вече не използва услугите на градския транспорт, а вместо това ходи пеш навсякъде за здраве и елеганс.

Вече стегнала тялото си, към днешна дата Мартина спокойно може да се пече гола на плажа, без да предизвиква масово възмущение. Както е известно допреди няколко години, тя плажуваше дибидюс по крайбрежието, но вече е зарязала нудистките изцепки.

 

Преди няколко дни тя била засечена да крачи устремено по централна софийска улица. Редуцираното си дупе и заслабналите баджаци, Мартина била вкарала в тесен клин, върху който носела блуза с дълъг ръкав и яркочервен елек. Оранжевите й чорапи и маратонки, привличали вниманието на околните и на моменти дори ги заслепявали

 

Прави впечатление, че Марта е побеляла, но изобщо не се притеснява от това. Тя следва холивудската мода и не боядисва косата си.

Източник: Уикенд