Щастлива е, че послушала колежката си

Вероятно сте чували израза, че съдбата си знае работата.

Е, той важи с пълна сила за певицата Мария Илиева и любимият й Александър Междуречки.

Връщайки се назад във времето тя си спомня, че пътищата им за малко да се разминат, но когато съдбата си знае работата, това няма как да се случи.

Мария Илиева открила любовта си Александър Междуречки покрай…

Нейната колежка Сантра разкрива, че двете с Мария Илиева били на плаж, когато се запознали с Александър Междуречки. В един момент той предложил да излязат, а тя категорично отсякла, че няма желание за излизане. Сантра обаче се намесила и заявила, че излизат и то на 100%.

При все, че срещата между Мария Илиева и Александър Междуречки била в обща компания, се оказала съдбоносна.

Споделя, че с човек като него до себе си се чувства истински щастлива. Лети на крилете на любовта и е благодарна на съдбата, защото Александър й дава такъв комфорт, че кара душата й да се чувства на най-хубавото място, на което някога е била.

За никого не е тайна, че тя роди двете си деца, които са от различни бащи в зряла възраст. Когато забременя с първото си дете тя беше на 39 години. Твърди, че майка й е изключително тактичен човек. За разлика от нея обаче, баба й Гроздана постоянно й напомняла, че й е време да се задоми и да дундурка деца.

Мария Илиева споделя, че никога не е отлагала появата на децата си, за да развие кариерата си. Просто при нея нещата така се стекли, но е щастлива, че съдбата я е събрала с Александър Междуречки, когото миналата година дари с дъщеря.

При все, че по-младият със 7 години от нея Междуречки се представя като бизнесмен, притежаващ четири фирми, той е милионерски наследник. Син е на покойния Петър Междуречки, който е бивш кмет на София и дипломат.

Източник: Уикенд