Години наред Мариана Попова и Веселин Плачков крили тежка семейна драма.

Оказва се, че преди появата на дъщеря им Екатерина на бял свят, двойката изгубили бебе. Този трагичен момент обаче не пресякъл желанието им да имат общо дете.

Двойката проговориха за трагичния момент в предаването „Търси се“ по bTV. Мариана припомня, че дъщеря им се появила на бял свят преди четири години, докато Плачков бил участник във „ВИП Брадър“.

Вероятно по-паметливите от вас си спомнят, че Плачков напусна къщата, за да присъства на раждането на дъщеря си. След като се върна обратно той дълго време разказваше развълнуван на съквартирантите си за първите срещи с малката наследница.
Тогава актьорът съобщил щастливото събитие в социалните мрежи с красноречивото изречение: „Роди се Екатерина Веселин Плачкова! Дете на любовта!“.

От думите на двойката стана ясно, че до появата на дъщеря им на бял свят са били под огромно напрежение. Певицата не се чувствала никак добре по време на бременността си. По всяка вероятност ситуацията е била влошена още повече от неуспешния завършек на предишната бременност и притесненията дали този път всичко ще е наред.

Мариана Попова разкрива, че имала сериозни проблеми при износването и на първата си дъщеря – Мария-Магдалена, която е плод на връзката й с ресторантьора Ханес Перфлер. По всяка вероятност организмът й не е предразположен да понася леко подобно физическо състояние. Освен това при раждането на първата си дъщеря, тя бе на 31 години, а при втората вече бе навършила 40 години.

Певицата разкрива, че очевидно при нея разликата във възрастта не се отразява по никакъв начин, имайки предвид, че и първата й бременност е била кошмарна.
Тя сподели в предаването, че и двете й бременности били много тежки, съпроводени с постоянно повръщане и неразположение. 
Към днешна дата е благодарна, че е успяла да премине през тези трудности и се радва на две деца.

За никого не е тайна, че Веселин Плачков също има дъщеря от предишна връзка – Андреа. Мариана Попова е приела и нея като собствено дете.
Източник: Уикенд

Мариана Попова и Веселин Плачков крият тежка семейна драма