Защо Дженифър Анистън,  Виктория Бекъм, Хейли Бийбър, Ким Кардашиан и разбира се, розовото “Барби” Марго Роби полудяха по козметиката на Augustinus Bader? 

 

Гледайки неостаряващата хубост на световните знаменитости, човек може да си помисли, че въздухът и водата в Холивуд имат чудодейни свойства, поддържащи кожата на обитателките му сочна, блестяща и сияеща от здраве, пише модният експерт Рейчъл Нюсбаум от сп. InStyle. 

 

Д-р Хаджийска от клиника Derma-Act има по-логично обяснение за преливащата от здраве и благополучие визия на знаменитостите. 

 

Тайната е симбиозата между наука и красота, които си дават среща в патентования комплекс TFC8 (Trigger Factor Complex) на Augustinus Bader. Той е съставен от естествени аминокиселини, висококачествени витамини и синтезирани молекули, естествено намиращи се в кожата. 

 

Марго Роби блести в ролята на “Барби” с козметиката Augustinus Bader

Не случайно линията стана неотменна част от разкрасителната програма, помогнала на Марго Роби да се превъплъти в символа на съвършенството за милиони жени по света - Барби.

 

Вълшебната формула съдържа над 40 активни съставки и има способността да насочва ключови хранителни вещества и мощни естествени компоненти към клетките, създавайки оптимална среда за клетъчно обновяване. TFC8 превръща интензивните базови формули в една по-интелигентна, адаптивна грижа за кожата и косата, способна да се справи с широк спектър проблеми – от фини линии и бръчки, хиперпигментация, целулит, до слаба или увредена коса и редица други несъвършенства, предизвикани от външни стресови фактори.

 

Марго Роби блести в ролята на “Барби” с козметиката Augustinus Bader - Снимка 2

Продуктите на бранда са част от портфолиото на клиника Derma-Act и вече станаха любима бюти рутина на множество български знаменитости и инфлуенсъри, една от които е и холивудската звезда Мария Бакалова, заради способността им да трансформират, регенират и подмладят кожата и косата.

 

За четирите години от създаването си, Augustinus Bader печели не една или две, а безпрецедентните 105 награди от бюти индустрията. Успехът съвсем не е случаен, а се дължи на огромния опит на професор Бадер – повече от 30 години изследвания, иновации и клинични проучвания. 

 

Марго Роби блести в ролята на “Барби” с козметиката Augustinus Bader - Снимка 3

В клиники Derma-Act се предлагат ексклузивно не само козметичните продукти, но и професионалните пакети The Method Face – усъвършенстванa терапия за лице, и The Method Body – процедура за тяло, които се извършват само в професионални условия. 

 

“При тях продуктите са интегрирани в разточителни бюти ритуали със стриктна последователност и начин на нанасяне, които гарантират максималното им усвояване от кожата. Чрез активиране на фасцията посредством външни задействания (масаж), се подобряват интелигентните сигнални свойства на TFC8, които насърчават вродената способност на дермата да се обновява и регенерира. Резултати са видими веднага след терапиите, а ползите от тях са още по-големи в дългосрочен план”, разяснява д-р Хаджийска от клиника Derma-Act.