Една от най-коментираните участнички в тазгодишния сезон на риалито „Игри на волята“ – Мануела Тонева, крие любопитни факти за себе си, обвързани с надпреварата, а и не само.

 

След като русокосото миньонче саботира една от най-важните битки в синия отбор и доведе до разпадането на „Супергероите“, мнозина поставиха фокус върху сегашния живот на Мани, както я наричат, месеци след краят на снимките.

 

Оказа се, че блондинката все още поддържа много близки отношения със съотборника си Илиян. А повод за разкритието бе огромната доза критики, нападки и откровени обиди от страна на зрителите, след излъчването на епизода с „предателството“.

 

Преди броени дни Илиян коментира, че с русокоската са „неразделни“ – което е абсолютната истина. Двамата са заедно в Лондон, където Мануела работи като физиотерапевт, а бургазлията е отскочил, съчетавайки полезното с приятното. Освен че се наслаждават на споделените моменти, те отделят и необходимото време за разходки, вкусна храна и развлечения. Вечерите пък са посветили на гледане на епизодите от формата.

 

Очаквано общите им фотоси провокираха редица въпроси, на повечето от които дадоха бърз отговор, че зад топлите прегръдки и щастливите усмивки стои едно здраво приятелство.

„Ти си прекрасен човек и се гордея с теб, обичам те“, гласи част от публикация на Мани по повод напускането на мачото. Въпреки множеството въпроси, двамата остават твърдо на позициите си, че не крият афера.

 

Темата за любовта винаги е била повече от любопитна, когато става дума за риалити.

Почитателите на Мани не пропуснаха да я попитат в какви отношения е със счетоводителя Валентин, който бе част от миналия сезон.

Оказва се обаче, че въпреки общите снимки, между тях няма искра. Двамата са добри приятели и споделят голямата си страст  – пътешествията.

 

Били са в Банкок и на лодка до остров Хонг. Всъщност разходката до далечен Тайланд оглавява личната класация на блондинката, която е авантюрист по душа. Красиви са фотосите й от туристическия рай Пи Пи – между остров Пукет и пролива Малака. Освен на зашеметяваща природа Мани се впуска в поредица от щастливи изживявания с приятели – като язденето на слонове или карането на АТВ в буйната джунгла.

 

На второ място вероятно е Египет и срещата с едно от чудесата на античния свят – Пирамидите. В официалния си профил в Инстаграм, Мани споделя още снимки с внушителната статуя на Сфинкса, кадри, запечатали посещенията на бедуинските села, както и разходките в златистата пустиня.

 

Фаворит й е и Гърция, където отскача ежегодно, за да се отърси от ангажиментите и да се наслади на част от хобитата си – гмуркате в кристално чистите води на едни от най-известните плажове. Мани е била и в Атина, за да се запознае с част от историята, посещавайки древния храм Партенон.

 

Била е още в Унгария, и по-специално столицата Будапеща, в Италия, където Рим се оказва най-желаната точка, в Андалусия – Испания и в още няколко държави.

Източник: Уикенд

 

Мани и Илиян неразделни