След като в продължение на няколко години на Любо Киров му бе забранено да стъпва в предаване на Нова тв, той се завърна триумфално в медията.

Той откри специалното издание на най-хитовото шоу на канала „Като две капки вода“, което е знак, че вай е прекратил трудово-правните си отношения с „Гласът на България“ по bTV.

 

Припомняме, че преди десет месеца той трябваше да бъде гост звезда в журито на „Капките“ за една вечер, но отказа в последния момент и столът му остана празен. По-късно той заяви пред в. „Филтър“, че има договорености с bTV, които е бил длъжен да спази. Изглежда обаче занапред не се планират повече негови участия в „Гласът на България“ и знак за това е, че миналата неделя откри „Капките“.

 

Любо Киров се връща в Нова тв

Любо Киров излезе на сцената на Капките, заедно с Орлин Павлов и Владимир Ампов-Графа, с които изпълниха общия си хит „Заедно“. Очевидно bTV е свалила ограниченията за участия при конкуренцията, което следва, че най-вероятно договорът на Любо е изтекъл. За момента все още не е съобщил дали напуска „Гласът на България“, но самият факт, че застана без притеснения пред камерите на конкуренцията, е повече от красноречив.

Източник: Уикенд