Шокиращите порно клипове на Любена Петрова – бившата жена на Петър Петров, или известен като Петьо Еврото се въртят от началото на миналата година в сайтове със съдържание за възрастни.

Любена Петрова, този път с дрехи, набеди бившия си мъж за порнокомпроматите (ВИДЕО)

Според нея, по този начин бащата на детето й я е изнудвал, забрал е сина им и тя не го е виждала над година.

Любена твърди, че в случващите се страшни неща в държавата в изминалия месец е убедена, че вижда почерка на бившия си съпруг. От над 20 месеца тя не е допускана да види детето си, тъй като той го е взел, като все пак тя е решила да се бори и да не остави нещата така.

Любена Петрова, този път с дрехи, набеди бившия си мъж за порнокомпроматите (ВИДЕО) - Снимка 2

Сподели, че от 2 години не може да намери адвокат, който е съгласен да води дело срещу Петров. Тя е уверена, че това е, защото не е наред с главата и е отмъстителен и на никой не му се рискува.

Оплака се, че често получава заплахи от хора, а освен това, публикуваните видеоклипове с порнографско съдържание са негово дело, за да я дискредитира като родител и да я смачка психически.

Любена Петрова, този път с дрехи, набеди бившия си мъж за порнокомпроматите (ВИДЕО) - Снимка 3

Любена Петрова обвини Петър Петров, че не спазва споразумението, с което са се разделили, защото се смята за недосегаем. Към сегашния момент тя не знае къде е и как е детето й.

Тя се е обръщала и към полицията, но са й отговорили да се оправя сама и не могат да помогнат с него.

Източник: lupa.bg