Около 10 милиона лева са преминали в ръцете на бившата съпруга на Петьо Петров, известен като Еврото – Любена Петрова. Този случай допълнително е нагорещил конфликта между тях.

 

Скоро бившата половинка на някогашния следовател и адвокат насочи вниманието към себе си, разкривайки в интервю за организацията "Антикорупционен фонд", че Петьо Еврото е използвал своя ресторант "Осемте джуджета" като място за срещи на съдии и полицейски чиновници.

 

Любена Павлова се оказа истинска хиена

След тези шокиращи разкрития от Любена Павлова, стана ясно, че нейният бивш съпруг Петьо Еврото има добре организирана схема за влияние в съдебната система и чрез компромати решава или създава проблеми за различни хора. Прокуратурата издала заповед за издирването и задържането му. Въпреки това, операцията за неговото задържане не бе успешна, а по-късно се разбра, че Еврото тайно е напуснал България. По непотвърдена информация, той вече се намира в Дубай, заедно с петгодишното им дете, което е отведено без необходимото съгласие от другия родител, както изисква законът.

 

Самата Любена Павлова мотивира разкритията си срещу бившия следовател с проблемите, които Пепи Еврото й създава след развода им през 2021 г.

Смуглата дама загатна, че Петров е разпоредил публикуването на порноклипове с нейно участие в десетки порносайтове, за да съумее да вземе безпроблемно родителските права

върху 5-годишното им дете.

И че самият Пепи Еврото е снимал оргиите, в някои от които Любена е обладавана от трима мъже едновременно.

 

Порнографските изяви на Любена Павлова лъснаха още преди година и половина, когато в няколко регистрирани в САЩ специализирани сайтове бяха разпространени серия от групови секссцени с нейно участие. Тогава даже тръгна мълва, че в някои от порноклиповете Любена

е заедно с бившия ръководител на закритата вече Специализирана прокуратура Димитър Франтишек Попов. Слухът се оказа безпочвен, макар наистина единият от любещите Любена удивително да прилича на Франтишек.

 

„Със сигурност не е той, макар наистина да си приличат

много. Съпоставихме лицето му с това на порногероя в специална програма за разпознаване и се оказа, че не прокурорът обладава Любена“, разкрива източник от службите за сигурност

 

Слухът, че Франтишек е заснет в порното с жената на Пепи Еврото обаче още циркулира, тъй като в предаването на Лора Крумова по Нова тв, разследващият аферата „Осемте джуджета“ Николай Стайков бе попитан дали в секс видеата с Любена са участвали бивши прокурори.

„Имаше такъв слух, но той се оказа безпочвен“, призна Стайков.

 

Според няколко източници, сериозният разрив в отношенията между Пепи Еврото и Любена Павлова е настъпил през есента на 2021 г.

Тогава от тайна квартира в София, помещаваща се в близост до вече несъществуващия

Ресторант „Осемте джуджета“, изчезва огромна сума пари. Мълвата носи,              че трима маскирани нахлуват вечерта в жилището с ключ дубликат, спират с код активиралите се аларма и видеокамери за наблюдение и пълнят в сакове огромни пачки с пари от сейф, чийто код също знаят предварително. Разправят, че са откраднати 10 млн. лв. от тайната квартира на Пепи Еврото.

 

Първият и единствен заподозрян от бившия следовател е съпругата му Любена, с която той вече е в крайно обтегнати отношения. Тръгва мълвата, че обирът е реализиран от люлински апаши, гравитиращи около висаджийския бос Красимир Каменов – Къро.

 

Полицейски източник определя слуха за кражбата на 10 млн. лева от Пепи Еврото като „силно разкрасена в подземния свят история“. Според него Любена Павлова действително е обрала бившия си мъж, но по коренно различен начин – просто е запазила ценни имоти, които са били купувани и прехвърляни на нея през годините покрай рекетьорските схеми на Петьо Петров.

 

Твърди се, че сред заграбените имоти от Любена Павлова са няколко апетитни търговски обекта в Гърция, намиращи се на търговската улица „Елефтерио Венизело“ №1 в Солун. Че тези имоти, оценявани на над 10 млн. евро са били купени с парите на Пепи Еврото, обяви още преди 2 години босът на асансьорните заводи „Изамет“ Илия Златанов – най-известната жертва на срасналата се с прокуратурата банда „Осемте джуджета“.

 

Официални документи, които да уличават Любена Павлова като едноличен собственик на скъпи имоти в Гърция, липсват, но според запознати бившата жена на Пепи Еврото действително притежава такива, които обаче са закупени от фирми, контролирани непряко от нея. Запознати твърдят, че част от имотите в Гърция са прехвърлени на офшорка преди няколко месеца като следите водели към Антон Иванов – Парфюма. Името на Тони Парфюма бе споменато от Любена Павлова в интервюто й пред „Антикорупционния фонд“. Според думите на бившата жена на Пепи Еврото, Парфюма си имал проблеми с прокуратурата, тъй като някогашният следовател подозирал, че Любена поддържа интимна връзка с него.

 

Само преди два месеца Тони Иванов – Парфюма бе обвинен задочно от прокуратурата като брънка в заговор срещу бивши полицаи и прокурори, нарочени за „отстраняване“. Иванов обаче изпревари акцията по задържането си и се укри в Испания. Запознати твърдят, че Тони Парфюма действително е интимен с Любена Павлова и че тя е бременна в третия месец от него.

Източник: Уикенд, crimesbg.com