Въпреки провала й като кандидат за президент, фолк легендата Луна не се отказва. Поставила си е сериозни цели и иска всичко от живота. Най-вече иска да успее да раздаде цялата любов, на която е способна.

 

Животът й е синтезиран и много динамичен, категорична е, че няма излишно време за губене. Радва се на живота и благодари за всичко, което Бог й е дал. Определя го като свой наставник и баща и се уповава на него. Чувства се защитена.

Благодарна е на родителите й, които я научили на трудолюбие, любознателност и благородство.

 

Луна: От години имам бизнес в Австралия

Не е упражнила правото си на вот на изминалите парламентарни избори, които се проведоха на 2 април. Вместо това решила да отбележи рождения си ден в компанията на приятели.

По отношение на високия стандарт на живот, Луна споделя, че високите й доходи, да от бизнеса й в Австралия. Така и не става ясно обаче с какво точно се занимава там.

 

Категорична е, че в България няма нито политици, нито политика, а само престъпници, изсмукващи парите и живота на българското общество. Според нея към момента държавата е на самотек, а хората се топят със скоростта на светлината – ни живи, ни умрели. Пороците доминират и разпадът е налице. Смята обаче, че докато не се промени робската психика на българина, не може да има каквато и да било промяна. В този ред на мисли отбелязва, че ще гласува единствено за себе си, когато реши да се кандидатира отново в „политиката“. Няма никакво намерение да овластява хрантутници, които само ни крадат.

 

За нея старостта не съществува. В съзнанието й е силата на духа й, който знае, че старост и смърт няма. След пет години се вижда същата, с тази разлика, че ще е още по-израснала духовно. Категорична е, че не й се налага да вярва в любовта, защото самата тя е любов.

Източник: Уикенд