През последните седмици Луиза Григорова е променила сериозно светогледа си. Актрисата е взела важното решение да не се напряга за незначителни неща от ежедневието, а да се пусне по течението на живота. Дори не се ядосвала, че покрай празниците качила няколко килограма, защото състоянието на здравето й се подобрило – сенките под очите й изчезнали и високият пулс, който я измъчвал се нормализирал.

 

Категорична е, че знае какво е било, знае къде е сбъркала и какво иска и допълва, че иска най-вече да няма натиск от нея към нея и постоянни очаквания. Дава си сметка, че детето й има нужда да е обичано повече от това да е „майка по учебник“.

С всичко това Луиза казва: „Обичайте се! Когато вие сте добре, всичко, което вършите ще бъде пълноценно, хората около вас ще са щастливи!“.

 

Луиза Григорова преодоля проблемите си със здравето

За позитивен старт на новата година актрисата е променила и визията си – отрязала е дългата си коса и вече е с къса прическа, но най-важното за нея остава подобреното й здраве, тъй като преди Коледа имала сериозни проблеми, които я отвели до болницата. За никого не е тайна, че актрисата е измъчвана от хроничен синузит и тогава се наложило да й правят дренажи в клинична обстановка,. Приемала и два антибиотика, при това наведнъж.

 

Заради множеството й ангажименти, не се решава на второ дете от съпруга й Мартин Макариев. Заради пътуванията и работата, тя все смята, че моментът е неподходящ. Звездата се върна на снимачната площадка на филма „Игра на доверие“ броени седмици след раждането на сина й Бран и оттогава не се е спирала. Иначе силно се надява някой ден да се сдобие с така желаната дъщеря.

Източник: Уикенд