Луиза Григорова го е закъсала в здравословен план и от известно време насам обикаля по болници. Това обаче не й пречи на работата и понеже не знае що е почивка, балансира изявите си на сцената с дренажите в болницата. Тъй като е получила синузит, се е наложило да приема два антибиотика наведнъж.

 

В социалната мрежа тя отбелязва, че този път не е успяла да се спаси от заболяване и направила тежък синузит, заради който се наложило да бъде отменено турнето на „Отблизо“ в Ямбол, което е било планирано за 1 декември, но вместо това се е провело на 6-и.

Тя отбелязва, че с множество уговорки с лекарите, прием на два антибиотика, спане на задната седалка на автомобила и какво ли още не, успяла да играе в Сливен, Дупница, Габрово и Севлиево. Продължава да ходи на дренажи в ИСУЛ и благодари на лекарите, които правят всичко по силите си да балансират между здравето й и огромното й чувство за отговорност към театъра.

Луиза Григорова обикаля болниците

Двамата със съпруга й Мартин Макариев имат 3-годишен син, но не се решава на второ именно заради огромната си ангажираност. Тя се върна на снимачната площадка броени седмици след появата на малкия Браян, за да снима филма „Игра на доверие“ и оттогава не се е спирала. Все още обаче не се е отказала от мечтата си някой ден да се сдобие с дъщеря.

 

Искрите на любовта между Луиза и Мартин пламнали на снимачната площадка на „Дървото на живота“, но решили да запазят чувствата си в тайна, тъй като той все още не се бил разделил окончателно с бившата си съпруга. Освен това поддържал паралелна авантюра и с актрисата Елена Петрова. Григорова е признавала, че била сигурна, че това е нейният мъж, но трябва да изчака да приключи всички отношения, за да е с нея.

 

След като двамата сключиха брак през 2017 г., Луиза отначало не искала да има деца, а да се отдаде на кариерата си. Биологичният часовник обаче си тиктакал и когато чукнала 30, забременяването не й се получило от раз, та се наложило да обикаля отново по доктори. За нейно щастие проблемите не били сериозни и резултатът е налице.

Източник: Уикенд