Актрисата Луиза Григорова сподели в социалните мрежи кадри от кръщенето на сина си Бран. Макар ритуалът да е бил преди време, тя едва сега показа снимки от черквата. Макар, че неведнъж е подчертавала, че предпочита да пази личните моменти и семейните празници далеч от публичното пространство, този път направи изключение.

 

Самата тя признава, че не е споделяла нищо от този техен голям ден, тъй като си го запазили за тях. Наскоро обаче се върнала към снимките и решила за публикува няколко от тях. Уточнява, че кръщенето се е състояло в църквата „Свети апостоли Петър и Павел“ във видинското село Гоматарци и било извършено лично от митрополит Даниил Видински.

 

Наследникът на Луиза и Мартин Макариев навърши 3 години в края на септември. Припомняме, че режисьорът има и още едно дете от предишен брак, което е в отлични отношения с актрисата.

 

Луиза Григорова кръсти сина си

Запознати издават, че Луиза вече се чувства готова за още един наследник, но напоследък е затрупана с пътувания и ангажименти, затова смята, че моментът още не е подходящ. Иначе силно се надява някой ден да се сдобие с така мечтаната дъщеря.

 

Луиза Григорова кръсти сина си - Снимка 2

Двойката сключиха брак през лятото на 2017 г. и макар връзката им да бе подложена на някои изпитания, към днешна дата се чувстват по-щастливи от всякога. Луиза, която отначало не искала да има дете, а да се посвети на кариерата си, сега споделя, че майчинството е най-хубавото нещо.

Източник: Уикенд