Войната между Златка Райкова и Благой Георгиев пламна с нова сила.

Плеймейтката не остана длъжна на бившия футболист и написа цял куп обвинения срещу него. Причина за това стана участието на родителите му в предаването „Търси се“, където направиха блондинката на пух и прах. От думите им ясно си пролича, че никак не били доволни от факта, че изкусителката оплела в мрежите си сина им.

Двамата не скриха, че са били против тази връзка на сина им и подчертаха, че много харесват новата му жена Поли Стоянова, най-вече това, че приема бившата му съпруга Христина Витанова. 

Родителите на Джизъса се изказаха много неподходящо. Едва ли не зрителите останаха с впечатлението, че ще са много щастливи, ако синът им се събере отново с Христина и зареже Полина.
Докато говореха за нея от устата на родителите на футболиста направо капеше мед. Припомняме, че тя ти дари с две внучета.

Благой Георгиев пък на свой ред посочи, че за да се стигне до раздяла, явно нещата не са били перфектни, както очевидно е изглеждало отстрани. Той сподели, че покрай спорта дори и да е бил във връзка, винаги е живял сам. Подчерта обаче, че избягва да говори за бившите си връзки заради съпругата му, заключавайки, че помни само хубавите неща от всяка една от тях.

Майка му продължи с неприятните признания, от които стана ясно, че не била очарована и от снаха си Есмер. Баща му пък допълни, че ако не се бил разделил с Христина, животът му нямало да се развие така като явно визираше многото връзки на футболиста.

Румяна и Георги обаче не скриха, че искрено съжаляват, че животът на наследника им е протекъл по този начин и посочиха, че хората са останали с много погрешно мнение за него.
От думите им ясно си пролича, че ги боли от вицовете и подигравките по адрес на Джизъса.

По-нататък в излиянията си отбелязаха, че са гледали много време малкия Благо, но после отношенията им със Златка се обтегнали. Недоумяват как дватата с плеймейтката са се намерили.

По отношение на новата му жена Поли споделят, че не я познават много добре, но отбелязват, че тя все още е дете.

Освен от родителите на Благой Георгиев, Златка Райкова получи нож в гърба и от старата си приятелка Николета Лозанова.
Тя поздрави Благой с думите: „Много проницателно от страна на родителите ти“, което си бе директен удар срещу блондинката.

Бащата на Джизъса пък отбеляза, че така и не разбрал причината, поради която е прекратил футболната си кариера и предположи, че това се е случило заради Есмер.
На свой ред Благой посочи, че футболът винаги е бил неговият живот и ще съжалява до края на живота си за решението да се откаже от него. Споделя, че никога не е искал да бъде треньор, но пък изрази надежда, че ще стане ръководител на отбор.

В „Търси се“, Благой Георгиев заяви, че с Райкова се разделили в нормални отношения, но най-много му тежи това, че не може да вижда децата си, най-вече това от Есмер.
Часове след интервюто, Златка написа бясна, че футболистът изобщо не се интересува от Елай. Не пропусна да подчертае, че тя плащала издръжките на децата му, частното училище на дъщеря му, както кредитите и заемите.

Тя не намери думи, с които да изрази колко обидена се чувства от това интервю. Подчерта, че синът й казва „тати“ на Карен.
В заключение посочи, че след това позорно интервю, Благой ще вижда сина си, както и другите му деца – само чрез съд.
Източник: Уикенд

Лошо му се пише на Благой Георгиев

Лошо му се пише на Благой Георгиев - Снимка 2