Макар на 3 декември Лора Караджова да навърши 40 години, твърди, че възрастта никак не я притеснява, тъй като все още се чувства млада по дух. Категорична е, че и вътрешно, и външно, се чувства страхотно.

 

Щерката на Данчо Караджов отбеляза празника си в компанията на приятелите и семейството й в Банско, където планира да остане цяла зима. Тя е в най-популярния ни зимен курорт през целия зимен сезон, тъй като обожава сноуборда и ските.

 

Нямала никакво желание да отбелязва рождения си ден, тъй като била твърде уморена от събирания, но близките й я убедили. Твърди, че отсега се е посветила на семейството си и кариерата й вече е на заден план. Тя рязко изгуби вдъхновение да твори песни, откакто роди сина си преди две години и половина. Не пропуска да отбележи, че актуалният в момента музикален стил никак не й допада.

 

И все пак не смята да се отказва от сцената, но само времето ще покаже дали ще успее да пробие отново сред толкова млади и напористи изпълнители. Ако не друго, то не може да се отбележи, че поне личният й живот потръгна по мед и масло. Щастлива е до настоящия си мъж – диджеят Марсел Рохас, който се грижи всеотдайно не само за общото им дете, а и за дъщеря й, която е от предишната й връзка.

 

Припомняме, че двамата се сгодиха в края на 2019 г., но пандемията осуети плановете им за сватба и все още не са сключили брак.

Източник: Уикенд