Лиляна Боянова изглежда изпитва пълно отчаяние по отношение на своя личен живот и връзките, които е имала през последните години. Известната новинарка от bTV преживява ново разочарование в любовта, точно когато се подготвяше да сключи брак.

Тя си задава въпроси защо мъжете се отдалечават от нея през последните години и защо продължава да е сама, въпреки желанието си за стабилни отношения. Последният мъж в живота й, Николай Пенчев, който и уж беше и нейният бъдещ съпруг, защото имаха сключен годеж, изненадващо я напусна без да даде обяснения. Това предизвика сериозен стрес в Лиляна, който я държи дни наред на вкъщи, според нейни близки. Единствено работата й я принуждава да се върне към нормалния си режим и да се възстанови.

Лиляна Боянова е тотално отчаяна: Мъжете я отбягват заради...

Лиляна Боянова се стреми към промени в живота си и реши да работи по визията си. Тя редовно посещава фитнес и има личен треньор с цел подобряване на фигурата си, с която се борила от дълго време.

Лиляна Боянова е тотално отчаяна: Мъжете я отбягват заради... - Снимка 2

Все пак, близки до нея изразяват мнение, че тя не е с благ характер и това може да бъде част от проблемите й. Има склонност към агресия и често се включва в ненужни конфликти, както и променя настроението си постоянно. Тя също така показва богатството си и възможностите си пред приятелите си.

Лиляна Боянова е тотално отчаяна: Мъжете я отбягват заради... - Снимка 3

Лиляна Боянова е самотна майка и се грижи за детето си сама, след като бащата ги напусна веднага след раждането му.

Източник: blitz.bg