След като леля Димка я нарита и развали годежа й с Миро, над главата на фамозната Лена Бориславова надвиснаха нови, още по-гъсти и градоносни облаци.

Наши източници издадоха, че бившата шефка на кабинета на Кирил Петков е била привикана в посолството на САЩ, където в прав текст са й казали, че трябва скоропостижно да напусне политиката. Според дипломатите тя носела тежки негативи на "Продължаваме промяната", името й било нарицателно за непотизъм, незаконно облагодетелстване от държавния бюджет и не на последно място защото тя е виновна за разклатения брак на експремиера.

Точно натискът на презокеанската амбасада е причината Лена да напише трогателния статус във Фейсбук, че напуска партията и няма да участва в изборната надпревара. Злите езици не изключват зад натиска на САЩ да стои и все още законната съпруга на Петков Линда, чийто баща е висш канадски военен, с дебели връзки в международното разузнаване. Омерзен от извънбрачната връзка, пенсионираният полковник Макензи се бил зарекъл да унищожи държанката на зет си, на първо време само политически. На изпроводяк от "Козяк" били намекнали, че ако откаже да се подчини, срещу Бориславова ще се задейства наказателно преследване и дългокоската ще осъмне с няколко тежки обвинения.

Както стана ясно, политическите несгоди на отраканата юристка били предшествани и от лични кахъри. Бившата проектосвекърва на Лена и майка на ексгоденика й Миро – леля Димка, й показала вратата, забранявайки на синчето си да доближава никаквицата. Достолепната госпожа не можела глава да вдигне от срам заради подмятанията на роднини и съграждани по повод срамотиите на Бориславова - като се почне от прословутия парапет, където Петков обарва задните й части, мине се през воаяжите й с премиера в странство и се стигне до наркоманските изцепки и пиците с кристал, които доскорошната й снаха е консумирала на Дондуков заедно с Киро, Асен и останалата групичка на “Промяната”.

 Срамът от откровено курвенското поведение на Бориславова бил нищо в сравнение със страха на леля Димка да не би “мустакатата уруспия” (както я наричала в яда си) да повлече добричкия и послушен Миро по пътя на дрогата и разюзданите сексуални оргии.

Опасенията на жената никак не били безпочвени. Наши източници, логично пожелали анонимност издават, че съвсем скоро в интернет ще изтекат нови, още по-скандални и мръснишки записи от сградата на Министерски съвет. Ако можем да им се доверим, там Лена е сред главните действащи лица и гастролира както майка я е родила, в повече от интересна и най-вече многобройна перверзна компания.

Както се казва - властта е преходна, само резилът е до гроб.

Източник: crimesbg.com

Лена съсипана! Посолството на САЩ я извади от политиката

Лена съсипана! Посолството на САЩ я извади от политиката - Снимка 2

Лена съсипана! Посолството на САЩ я извади от политиката - Снимка 3

Лена съсипана! Посолството на САЩ я извади от политиката - Снимка 4