Младата майка и „сив кардинал“ на ПП – Лена Бориславова, бе принудена да зареже дъщеря си Деа и да хукне по срещи с… Кирил Петков заради кипящата политическа обстановка.

За тайната среща във вторник по обяд разказа очевидец, който потресен забелязал как Бориславова и Кирил Петков шушукали глава до глава пред градинката „Кристал” в столицата и не виждали и чували никого.

 

Заради пляснатото на масата от Бойко Борисов споразумение-ултиматум към десницата, Петков се принудил да свика младата майка и своя бивша говорителка на сакрална среща в центъра на София, за да обсъдят следващите ходове на „Промяната”.

По думите на очевидеца, Бориславова била сама и без дъщеря си Деа, която винаги водела със себе си, не присъствал и половинката й Мирослав Иванов – нетипично в последно време за младата родилка.

 

„Двамата не забелязваха абсолютно нищо около себе си, а хората ги зяпаха демонстративно и дори надничаха от колите си по бул. „Раковски”, но те нарочно се бяха обърнали така, че да не ги снимат”, разказва още свидетелят на тайната среща сред гъсталаците.


Запознати от кулоарите на парламента отдавна разкриха, че Кирил Петков и Лена Бориславова се срещат лично, за да обсъждат политическата ситуация, тъй като Бориславова била достатъчно в час, за да не провежда определени разговори с бившия си началник по телефона и да праща уличаващи есемеси. Петков първоначално бил напълно наивен по темата, но обръгналата откъм скандали бивша шпикерка на правителството го осветлила, че личните разговори не могат да ги компрометират в бъдеще. Доскоро не бе и ясно къде обичат да се събират двамата политици, но малцина подозираха, че срещите им са на такова открито място като столични градинки.

Източник: Уикенд