Ако сте си задавали въпроса чии пари харчи актьорът Иво Аръков, то трябва да отбележим, че той успя да забогатее по лесния начин.

Към днешна дата той живее изключително луксозен живот, благодарение на бившата си съпруга Евгения Браун.

Рускинята е произхождала от доста богато семейство, а и самата тя печелила повече от добре като юрист в британската столица Лондон.
Двойката не само са сключили брака си в България, а и са се развели тук. Поради липсата на предбрачен договор, Аръков се е сдобил с част от парите и имотите, с които рускинята се е сдобила по време на брака им.

Бърза проверка в профила на актьора показва, че именно в края на миналата година щастието му се усмихва и той започва да живее като типичен баровец, въпреки сравнително ниските си доходи от професията му.

Жени Браун е издъхнала през октомври 2021 г., а малко след това Иво Аръков започва да носи дрехи и аксесоари на известни френски и италиански дизайнери.
Към днешна дата в гардероба му не може да се намери дреха на стойност по-ниска от хилядарка. На скъпите му одежди могат да завидят дори голяма част от столичните бръмчалки. 

Както вече стана ясно, двамата са били заедно в продължение на три години. Доколкото може да се вярва на думите му, бракът им се разпаднал поради факта, че тя поискала да гради актьорска кариера, вместо да дундурка деца. 
Дори версията му за смъртта на красивата рускиня, не е много правдоподобна. Истината е, че около кончината й все още има редица неизвестни.

Неотдавна Иво Аръков катери Витоша с маратонки „Баленсиага“ на стойност 2 500 лв., вместо с туристически обувки, каквито е препоръчително, с цел избягване на евентуални травми. 
Безспорно Дон Жуанът от Белослав има късмет с жените и все попада на заможни.

Припомняме, че през завивките му минаха Мария Илиева, Мика Стоичкова и Евгения Браун. Настоящата му изгора Габриела също не е от бедно семейство. 
Източник: Уикенд 

Лъсна скандалната истина за охолния живот на Иво Аръков