Актьорът Александър Сано сподели, че наскоро е бил в болница, за да провери състоянието на стомаха и червата си.

 

Мълвата носи, че преди прегледите е бил сериозно притеснен, тъй като отдавна усещал дискомфорт, но за щастие резултатите били удовлетворяващи. В артистичните среди се носи мълвата, че проблемите с осиновения му син Иво Карамански-младши се отразили и на неговото здраве.

 

Лъсна истината за болничния престой на Александър Сано

Изследванията Александър Сано провел при проф. Крум Кацаров във ВМА. Подложил се на колоно- и гастроскопия. Съветът му към всички, надхвърлили 45-годишна възраст е да проверяват на няколко години състоянието на червата и стомаха си, тъй като е от изключителна важност.

 

Според слуховете, Сано е бил сериозно притеснен от стомашни болки, които го накарали да се подложи на изследването. Факт е, че стомашно-чревният тракт е във връзка с емоционалните процеси и се влияе много от силен стрес. Неслучайно хората, подложени на силен стрес редовно развиват язви.

 

За никого не е тайна, че актьорът преживя много тежко фактът, че синът му изгуби ръката си при ужасяваща катастрофа през 2021 г. лечението му в чужбина било изключително скъпо и стопило всички спестявания на Сано и Нели Атанасова.

Актьорът е отгледал момчето като собствен син и нито веднъж не се е оплакал от липсата на средства, но му се наложило да работи денонощно, за да финансира лечението му и да му купи протеза. Запознати издават, че в онзи момент не отказал нито един проект. Именно съчетанието между преумората и тревогите довели до стомашните му оплаквания.

 

Сано обаче не чакал нещата да се задълбочат и се подложил на профилактичните изследвания навреме. Някои от последователите му в социалните мрежи го ожалиха, предвид че гастроскопиите и колоноскопиите не са никак леки. Актьорът обаче отбелязва, че не е имал проблеми и добавя, че 32-часовото неядене не може да се нарече глад.

Източник: Уикенд