Дуетната половинка на скандалния рапър Йонислав Йотов-Тото – Лъчо, изгуби майка си. двамата рапъри съобщиха трагичната новина във видео, разпространено в социалните мрежи.

 

Лъчо уточни, че се отлага концертът им, предвиден за 19 декември и допълни през сълзи, че всеки, който иска може да върне билетите си. Зад него стои Тото, който също се просълзява. Така и не става ясна причината за внезапната кончина на майката на Лъчо, която не е била възрастна. По всяка вероятност става въпрос за сериозен здравословен проблем.

Лъчо от „Скандау“ изгуби майка си

Концертът им на 19 декември, трябваше да е вторият им по ред в най-голямата зала у нас – „Арена София“. При предишното им шоу там през 2019 г. дуетът успя да събере над 13 000 души като в публиката бяха и майките на двамата изпълнители. Тогава Лъчо и Тото им благодариха от сцената за цялата подкрепа, която са получавали от тях.

 

Новата дата за отменения концерт е насрочена за 27 април, следващата година. Според мълвата обаче кончината на майката на Лъчо далеч не е единствената причина за отмяната на концерта, а фактът, че били продадени едва 3000 билета, което отчаяло сериозно рапърския дует.

Източник: Уикенд