Кубрат Пулев прави отчаяни опити да се превърне в поредния спасител на народа насред забърканата политическа каша, в която нито една партия не успява да плени сърцето на българина, а съставянето на кабинет изглежда мисия невъзможна.

Припомняме, че преди няколко дни Пулев се похвали, че вече е магистър по политология, след което даде обширно интервю в парламента, където се разходи свойски, макар и за първи път. 
Това породи редица коментари в социалните мрежи, гласящи, че очевидно Пулев е кандидат за нов месия. 

Запознати твърдят, че той наистина крои планове да направи партия. Дори вече е избрал името й – „Велика България“, но все още търси съмишленици и най-вече спонсори. 
Нещо повече – убеден е, че партията ще се превърне в една от водещите в страната.
И наистина не е изключено да постигне този резултат, предвид, че отговаря изцяло на образа „любимец на народа“ – държи се по балкански филмирано, има хиляди фенове, изградил си е образ на истински патриот, не си играе със сложни обяснения… Казано с други думи – човек от народа.

Очевидно Пулев е с амбиции за голямата политика, при това не за пръв път. Не е изключено на следващите избори да е лидер на партия и да събере гласовете на народа, който е тотално разочарован от компрометираните партии и политици, неможещи да съставят едно правителство. 

Пулев оповести амбицията си да прави партия, след като удари кроше по Слави Трифонов, определяйки го като неадекватен в политиката и човек, неможещ да разреши проблемите на хората. Твърди, че е получавал предложения от няколко партии, вкл. и ГЕРБ, но винаги е отказвал. 

Пулев твърди, че има ясна стратегия за управлението на страната през следващото десетилетие, за да бъдат избегнати изключително вредните реформи на парче. 
Очевидно Кобрата смята, че моментът да сондира почвата за свой политически момент вече е настъпил и изглежда се е заел с действията.
Източник: Уикенд   
 

Кубрат Пулев стана за смях