Краси Радков и съпругата му Станислава са заедно вече от 18 години, но все още пазят романтиката във връзката им. Любовта им е като романтичен филм.

 

Дори и след толкова години, денят им продължава да стартира с целувка, признава Краси в тв интервю, след което бърза да долепи устни до бузата на любимата си.

Категоричен е, че няма как да се преоткрият в „Един за друг“, тъй като са заедно от доста години, но за пръв път ще работят заедно.

 

Краси Радков и Станислава вече 18 години започват деня си с целувка

Двойката се запознали в Смолян, където Станислава била на почивка с родителите си и чичо й, а Краси бил на турне. Станислава го гледала за пръв път на театралната сцена именно в родопския град, и то в ролята на травестит. Изненадала се, тъй като малко преди това двамата се запознали на рецепцията в хотела, в който били отседнали.

 

След представлението се видели в барчето на хотела и Краси похарчил всичките си дневни пари, които им се полагали по онова време – 18 лв. за почерпки за нея и семейството й.

Не пропуснал да й поиска телефонния номер, тъй като на следващия ден заминавали за представление в друг град и се започнала канонадата от есемеси. Тогава дал 480 лв. за есемеси, тъй като били доста скъпи.

 

Първата им среща насаме се случила в София, а Краси се появил изрусен и по чехли. Радков побързал да уточни, че с колегите му променили визиите си от скука. След като Станислава му заявила, че не харесва мъже с чехли, Краси веднага ги събул и ги хвърлил в първия кош и до края на срещата им се разхождал бос. Накрая се разделили с целувка.

Няколко дни след това актьорът заминал на турне в САЩ и Станислава помислила, че това е краят, но не познала – той всяка вечер намирал начин да й се обади.

 

От там Краси й донесъл дънки и пръстен, на който странно как успял да уцели размера, тъй като според Станислава от тогава все не успява. Не минало много време след като се върнал от САЩ и я подпитал по телефона от Враца какво е отношението й към брака и по-специално такъв с него. След като Станислава му дала окуражителен отговор, Краси побързал да организира предложението – случило се на официална вечеря в дома й, на която отива заедно с брат си Емил.

 

Подпомогнат финансово от брат си и по негово настояване, актьорът подарява на Станислава годежен пръстен с диамант и подчертава това пред бъдещия си тъст в опит да се сближи с него. В отговор тъстът отговаря, че не знае какво й подарява, но трябва много да внимава, тъй като това е цялото му съкровище (имайки предвид дъщеря си).

 

Голямата радост в живота на Краси и Станислава е синът им Теодор, който ще навърши 5 годинки. Едва ли за някого ще е изненада, че малчуганът е изключително артистичен и пее. Теодор се появява в живота им, след като и двамата са прехвърлили 40-те години.

Краси посочва, че наследникът им прилича на майка си, а Станислава пък на свой ред допълва, че е взел характера на баща си.

Източник: Уикенд