В прогнозата за времето по Нова тв има ново попълнение, след като се наложи Лора Георгиева, която роди дъщеря, да слезе от екран поради майчинство. Новото лице е моделът Деница Стоянова, изявяваща се и като инфлуенсър в социалните мрежи. Красавицата има две деца от бившия футболист и технически директор на ЦСКА – Михаил Александров.

 

Двамата са заедно от 14 години и имат две дъщери – Миа и Амая. Въпреки дългогодишния им съвместен живот, те така и не стигат до сватба. В последно време дори се понесе мълвата, че може да са разделени. Прави впечатление, че от месеци хубавицата пуска снимки само с дъщерите си, но не и с половинката й. Запознати издават, че Дени и Мишо наистина били пред раздяла, но сега се опитват да изгладят отношенията си заради децата.

Стоянова започва кариерата си на модел, когато през 2011 г. става подгласничка на Ваня Пенева в конкурса „Мис България“. Тогава е само на 20 години.

„Родена съм в София, зодия Скорпион. Обичам да чета книги, любимите ми са „Четири споразумения“ и „Малкият принц“. Следвам специалност „Социална политика“. Тренирала съм дълго време лека атлетика и на това дължа добрата си фигура“, казва за себе си начинаещата манекенка. Днес Деница си спомня, че тогава е прочела много обидни коментари по свой адрес, които силно са я засегнали. Сега обаче гледа да не се впечатлява от такива неща и да ги подминава.

 

Усмихнатата брюнетка става майка само на 23 години. С футболиста Михаил бързо решават да имат дете. Първородната им дъщеря Миа, която е кръстена на баща си е на 11 и е ученичка в пети клас. Занимава се с художествена гимнастика и има изяви на музикалната сцена. По-малката Амая е на 5 години и също има разнородни интереси.

 

„Запознанството ни беше интересно, тъй като Михаил бе по-настъпателен. Успяваше да ме провокира и в следващия момент оставяше аз да доразвия сюжета- това ми харесваше и събуди интерес у мен. Предизвикваше ме, караше ме да се вълнувам от всяка среща, всяко действие“, разказвала е Деница за първите си срещи с Александров.

 

От друга страна, той пък е споделял следното:

„Запознахме се по странен за мен начин. Бях на подготовка с отбора и седнах на кафе, за да се видя с приятел. В заведението имаше телевизори и по тях вървеше конкурсът „Мис България“, в който участваше Дени. Аз се загледах и казах на глас: „Я, колко хубаво момиче". Приятелят ми погледна към екрана и се оказа, че се познават. Попитах го за координатите и, след това всичко премина много бързо и неусетно. За мен беше любов от пръв поглед!“.

 

Деница твърди, че конкурсът. „Мис България“ е отворил много врати за нея. Украсявала е кориците на различни списания и е участвала в доста модни ревюта. Телевизията обаче винаги е била голямата й мечта.

Случва й се за кратко да замества Ромина Тасевска като панелист в предаването „На кафе“, но сега ще се изявява постоянно на екран като синоптичка.

 

„Животът е пълен с неочаквани завои, но винаги ни води към целите ни дори пътят да изглежда прашен, пален с препятствия и безкрайно дълъг! Като малка винаги съм искала да бъда част от телевизията. Преди 8 години имах възможността да бъда на екран за известно време. Тогава нещо ме спря по пътя, но сега животът ми дава втори шанс – с огромна радост споделям с вас, че именно аз съм новата водеща на прогнозата за времето по Нова тв! След повече от 17 години като модел и няколко като инфлуенсър съм готова за това предизвикателство с пълна сила!“, коментира Стоянова по повод новата си работа.

 

Най-тъжният период в живота на красавицата е свързан със загубата на майка й. ето какво е споделяла тя на тази тема: „Наскоро чух фразата „Боли ли да пораснеш?“. Боли. Боли, когато си сам. Боли, когато мама вече я няма, а тя е тази, на която искаш да занесеш цвете. Боли да знаеш, че имаш мечти, които никога няма да сбъднеш. Боли след всеки удар и след всеки нож. Боли. Понякога много. Но това, казват те изгражда, калява и те кара да вярваш, че си силен. Вървейки по пътя си, реших да късам парчета от себе си, за да ги оставям там, където реша, че някога искам да се върна. Така след време ще се намирам и събирам – част по част, докато не се почувствам цяла“.

 

Деница казва, че е много чувствителна. Често й се случва да изразява мислите и емоциите си в думи или стихове. Вярва, че дъщерите й много приличат на нея в това отношение.

 

Що се отнася до външния вид, синоптичката не крие, че е правила някои корекции по лицето си – слагала си е филъри в скулите, устните и ботокс в челото. За да поддържа фигурата си слаба и стегната, посещава фитнес залата няколко пъти седмично. Заради работата в телевизията обаче напоследък не й остава време за тренировки.

„Благодаря на всички, които ме подкрепят в новото начинание!“, коментира Стоянова, визирайки семейството, приятелите и почитателите си, които не спират да й вдъхват кураж.

Източник: Уикенд