Кичка Бодурова е известна със своя противоречив характер. От една страна винаги твърди, че не страда от грандомания, но пък никога не пропуска да покаже колко е успяла във финансов план.

Не й прави чест обаче онова, което разкри за великия Емил Димитров. Двамата са били близки по време на тоталитарния режим, но след 10 ноември 1989 г. Кичка заминава за САЩ и забогатява, докато съдбата на изпълнителя на „Ако си дал“ е друга.

Бодурова разкри пред Мон Дьо в ефира на Нова телевизия, че Димитров е бил много зле с парите в началото на демокрацията у нас. Това й разкритие донякъде поругава паметта на певеца, когото цяла България обожава, а и изглежда много ненужно, но явно Кичка иска да се изкара по-успяла от своя далеч по-именит колега, на когото явно някога е завиждала.

„За последно го видях през 1994 г. Щеше да се среща с Алла Пугачова, която тогава също беше в България. Каза ми „Моля те, почерпи ме една водка“. Беше 10 сутринта, но беше притеснен от срещата с Алла. Показа ми мъжката си чантичка, беше напълно празна.“, разкри Кичка Бодурова в национален ефир.

Подобни разкрития за може би най-великия ни естраден изпълнител в историята не са необходими никому. Кичка има навика да се прави, че харесва някого, а да го излага с истории. В случая да изложиш по този начин човек, починал преди 18 години, е много грозно и граничи с кощунство.

Парите винаги са играели важна роля в живота на Бодурова. Колкото и да отрича, тя не спира да повтаря колко е добре финансово в САЩ. Там върти бизнес с апартаменти, които отдава под наем. Ако не беше заможният й съпруг Крис Зарпас обаче, който е предприемач, надали щеше да успее да пробие на запад.

Източник: Crimesbg.com