Лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов, по-известен като Костя Копейкин, се е амбицирал да стане татко за трети път, гордо рапортуват симпатизанти на формацията. Така според неговите фенове Костадинов лично щял да даде пример как трябва да се борим с демографската катастрофа.

 

Друг е въпросът доколко тази постъпка не срива претенциите на „Възраждане”, че уж са защитници на семейните ценности. Оказва се, че Костадин Костадинов е избрал за майка на бъдещото си дете НЕ своята съпруга Велина, а 22-годишната Сара Бакалова.

 

Красавицата от Неделино и 44-годишният партиен лидер, който може дай е баща, имат любовна афера от около година. Хлътнал до уши по девойката, Костадинов окончателно заряза съпругата си във Варна, заедно с двете им деца. Все пак г-жа Копейкина, която набързо изтри от фейсбук всички свои снимки с половинката си, далеч не остана съвсем на сухо. С финансова помощ от близки до партията бизнесмени, тя откри частна детска забавачка в центъра на морската столица.

 

Копейкин иска дете от любовницата си

На нейно име са и огромна част от имотите – апартаменти и баровска вила, които шефът на „Възраждане“ си накупи през последните години, след като рязко забогатя от пребиваването си в политиката.

 

Костадин Костадинов на свой ред, зает да громи гнилия Запад в парламента и да защитава руските интереси, окончателно се е преместил в София, както и очарователната му любовница Сара, разбира се. След осветяването на връзката им двамата вече не се и опитват да крият отношенията си, разкриват запознати от партията. Всъщност това била и целта на чаровната девойка. След като мечтата й да е вярна спътница на „спасителя на отечеството”, чийто образ още от ученичка я кара да се вдъхновява, се сбъдва, Сара става доста по-уверена. Вместо прикрити намеци, тя доста по-настойчиво вече настоява двамата да си имат дете.

 

Копейкин иска дете от любовницата си - Снимка 2

Хора от партията твърдят, че Костадинов също е склонил на идеята отново да сменя пелени и влюбените гълъбчета активно работят по темата. Активисти на „Възраждане” са убедени, че е въпрос на седмици вождът да представи официално новата си любов.

 

За целта обаче ще изчака първо да минат изборите, за да не се помрачи образът му като отговорен пазител на семейните ценности.

Междувременно, новата г-жа Копейкина активно гради образ на правоверна „възрожденка”. Сара Бакалова  ежедневно споделя във фейсбук ценните мисли на лидера на „Възраждане”, снимки от партийни акции и проруска пропаганда. Извън партийните опорки, Сара не крие, че вярва в алтернативния прочит на историята.

 

Копейкин иска дете от любовницата си - Снимка 3

Както всъщност и повечето фенове на Копейкин, които си умират за всевъзможни конспиративни обяснения на света около нас. От „научно доказаното” твърдение на южноамерикански шамани и откровени от САЩ, че редовното пиене на белина може да ни излекува от всички смъртоносни болести, та до теорията, че ваксините срещу КОВИД-19 са част от план на световната олигархия да пороби света.

 

Според феновете на Костадинов конспирацията се ръководи от извънземната раса на рептилите.

Те са човекоподобни същества с глави на гущер и лющеща се кожа, подобна на влечугите. Благодарение на свръхестествените си способности рептилите успяват да се вселят в телата на известни политици и финансисти и така да манипулират човешките общества. Сред обсебените е британското кралско семейство и бившите американски президенти Бил Клинтън и Джордж Буш, убедени са немалко от феновете на „Възраждане”.

 

Разбира се, надежда за спасение от извънземното робство има. И тя ще дойде от България, става ясно от публикации, които и Сара – музата на Костадин Костадинов, вдъхновено споделя.

Всеки, направил си труда да прочете брътвежите, може да се осведоми, че библейският Авраам не е евреин, а тракиец. Алтернативните историци пишат дори и за прочутия Сфинкс край египетските пирамиди. Оказва се, че „Сфинксът“ е женски и се е казвал Родопе. Това е символът на Богинята Майка, защото планината на Богинята Майка е Родопа.

Източник: Уикенд, crimesbg.com