От няколко дни насам bTV започна да повдига завесата около новия сезон на „Ергенът“, който ще стартира съвсем скоро.

 

Логично е най-скандалното риалити в медията да предизвика и най-голям зрителски интерес. По всяка вероятност това е и причината, поради която медията вече подгрява зрителите, разкривайки на час по лъжичка от това, което предстои.

 

Оказва се, че една от промените е в броя на участничките. Вместо досегашните 22, новият сезон ще е с 25 дами. По всяка вероятност риалитито ще е с поне три епизода повече, за да бъдат изгонени една по една участничките, докато на финала останат само две, между които Ергенът ще направи своя избор.

 

bTV вече показа лицата им в анфас. Те са покрити с маски, които по-скоро са символични. Феновете дори определиха новия клип като доста стилен в сравнение с този на първия сезон. Този път е заложено на вечерните рокли, макар някои от тях да са доста разголени.

 

Напълно очаквано и този път участничките са с манекенски вид. Сред дамите има блондинки и брюнетки. Преобладаващата част от тях изглеждат натурално красиви, но не липсват и стилно тунинговани. Отдалеч личи, че една от тях е надула устни и бюст, за да изглежда по-съблазнително.

 

За момента обаче не става ясно дали има близначки в шоуто или е едно момиче, което застава пред камерите с различни тоалети. Това ще стане ясно на старта на риалитито.

Все още не е съобщена официалната дата, на която ще стартира Ергенът, но засега е заложено това да се случи на 18 февруари (събота). Припомняме, че през миналата година то стартира на 19 февруари, също събота.

Източник: Уикенд

 

Кои са новите моми в „Ергенът“?