Нагледен пример, че когато мизерията влезе през вратата, любовта излита през комина, дадоха Християн и Светлана Гущерови. Ако вярваме на ужасени съседи, преди дни не особено луксозната кооперация, в която дебелакът подслонил бившата компаньонка и четирите им отрочета, барабар с тъщата, била разтресена до основи от смразяващи кръвта женски писъци и викове за помощ. Минути по-рано се чул трясък като от разбита врата, разказват очевидци. Стонове “Помощ”, “Ще умра”, “Помощ, мамо, майчице, спаси ме”, се повтаряли буквално през пет секунди, а по тънките стени се разнасяли тътени от млатене на крехко женско тяло.

 

Известно време след мелето, на адреса, обитаван от скоро от сем. Гущерови - ул. “Васил Стефанов” 58, цъфнала патрулка. Униформените заварили скалпираната манекенка, на която й липсвала половината коса от тила към темето, твърдят клюкари от блока, надничали през шпионката. Някогашната еротична моделка била цялата в синини и деруги, а от лицето и коленете й се стичали струйки прясна кръв. Ченгетата не открили Християн на адреса, най-вероятно защото той бил избягал с мръсна газ от бойното поле. Свидетели на отвратителните мъчения обаче станали четирите невръстни дечица и майката на Светлана - Кунка.

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса!

 

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 2

Най-вероятно възрастната дама на другия ден е споделила пред съкооператорите си на какъв ужас е била подложена щерка й, защото до нас достигнаха слухове, че Гущеров-младши я е пускал от високо на пода, ритал я е в корема и я е карал да лази на четири крака докато къса косата й, заедно с живо месо. Повод за изстъплението, освен литрите погълнат алкохол, бил отказът на Светлана да пусне в семейното ложе вонящия на джибри шопар, издават информаторите ни.

 

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 3

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 4

Подобни гнусни сцени на домашно насилие били почти ежедневие зад стените на дома им. Въпреки че и преди ступваше жена си редовно, откакто закъсал за пари, Християн бил станал истински звяр, потънал в алкохолна зависимост. Охраненият псевдо богаташ напуснал къщата, в която с жена си живееха на квартира миналата година и за пръв път в живота си се пренесли в апартамент. Локацията е в близост до бул. “България” и жк “Манастирски ливади”. Блокчето е част от непретенциозен комплекс, без следа от лукс и разкош, с каквито Гущеров-младши е откърмен. 

 

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 5

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 6

Причина за семейното падение била некадърността на милионерския наследник да прави бизнес и зверските борчове за стотици хиляди левове, с които висял на лихвари. Гущеров-старши бил вдигнал ръце от пропадналия си синковец и му отпускал символична за стандарта им, шест цифрена сума месечно, която при този ръст на инфлацията едвам стигала за храна, наем, бензин и сметки. Вързана за печката с четири деца, за Светлана вече било немислимо да практикува древния занаят, ето защо не можела да изкарва свеж кеш.

 

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 7

Кочина! Пиян като свиня, дебелакът Гущеров пак преби жена си Светлана! Смъкнал й скалпа, тя остана без коса! - Снимка 8

Единственото, което й оставало е да бъде безплатна боксова круша на деградиралия си мъж. Майка й пък с право се бояла да не последва съдбата на Дебора от Стара Загора, която след хиляди побои накрая беше заклана като животно с макетен нож.

Източник: crimesbg.com