Прави впечатление, че босът на футболния „Лудогорец” Кирил Домусчиев, който е и милиардер, се е състарил рязко в последно време. Свидетелство за това твърдение е и фотосът, който той самият пусна от срещата с администратора на НАСА Бил Нелсън, която е направена по време на посещението му у нас.

 

От кадрите ясно се вижда, че 55-годишният бизнесмен няма нищо общо с визията отпреди няколко години. Тогава той се боядисваше в цвят „лешник“, за да не му личат белите коси. Сега обаче е предпочел да бъде в автентичния си вид. Не може да не отбележим, че лицето му остава все така изпънато и няма нито една бръчка. С новата си визия най-богатият българин прилича на бившия американски президент Бил Клинтън, който веднъж даже му гостува у нас.

Като председател на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) Домусчиев се срещна с Бил Нелсън, след като страната ни стана част от „Артемида” – споразумението за стратегическо международно партньорство в областта на космическите технологии и изследването на Луната и Марс. Бившият астронавт Нелсън, част от екипажа на совалката „Колумбия“ през 1986г., сподели пред Кирил Домусчиев, че България има сериозни възможности да стане „космическа икономика“ – да развива космически технологии и наука, и дори да има свой нов астронавт.

Източник: Уикенд, crimesbg.com