Близки до семейството на бившата кметица на столичния район „Младост“ Десислава Иванчева е сериозно притеснена за живота и здравето си.

 

След като била нападната в килията си от въшки, които собственоръчно изтребвала, зад решетките се появил и още по-голям проблем – съкафезничка с доживотна присъда за убийство.

 

Килърката от килията на Иванчева: Ще те влача по стълбите, докато не те убия

Поведението на жената било меко казано странно – от мълчание изпадала в директна агресия. Пулела се в лицето на Иванчева и крещяла: „Ще те влача по стълбите, докато не те убия“.

Запознати с драмата разкриват, че пандизчийката приличала на женска бабанка. Държала се доста предизвикателно и от всяка дума можела да спретне грандиозен скандал.

 

Убийцата винаги настоявала да сяда близо до Иванчева, за да разговарят. Диалог между двете обаче така и не можел да се получи, тъй като екскметицата вече била „гърмян заек“ и предпочитала да мълчи или пък да бъде изключително премерена в думите си, отбелязва столично издание.

 

Здравенячката не пропускала да я удря с рамо и това вече се случило няколко пъти. Иванчева стискала зъби и не се поддавала на провокация. Тя обаче не крие, че е силно притеснена, че може да се стигне до бой и да бъде размазана от яката „конкурентка“.

Източник: Уикенд